четвъртък, 22 октомври 2009, 12:59 ч.

Хулиганки

Корнелия и Фидосова се хванаха за гушите

BNews.bg

Корнелия и Фидосова се хванаха за гушите

Корнелия Нинова от БСП обяви, че ще съди за клевета колежката си от ГЕРБ Искра Фидосова. Депутатките кръстосаха шпаги в кулоарите на Народното събрание на тема корупция. Не се притеснявам, отвърна пък Фидосова.

 

И този четвъртък парламентът роди новина! Червената Корнелия Нинова оповести, че ще съди за клевета колежката си от ГЕРБ Искра Фидосова. Депутатките кръстосаха шпаги в кулоарите на Народното събрание на тема корупция. Преди време Фидосова алармира, че Нинова участвала в схеми за източване на „Булгартабак”. Това обаче ядоса социалистката и тя заплаши гранд дамата от ГЕРБ със съд.

 „Не мога да позволя на новоизлюпени звезди на политическото небе да си правят имидж на мой гръб”, обяви Нинова и припомни, че името на Фидосова нашумя преди време с това, че кантората й беше замесена в скандала за сделки с фалшиви документи. „Не се притеснявам”, смело отвърна пък правният таран на управляващата група.

 

И двете обаче не си дават сметка, че народът въобще не се интересува от техните лични дразги и правно-институционални хватки. Хората искат да намерят хладилника си вкъщи пълен, а джобовете им да понатежат. Какво обаче правят парламентаристите? Вместо да се концентрират във финансовата кройка и да съшият стабилен бюджет, ГЕРБ все още се заглеждат в мръсното бельо на предишните. Те даже дадоха куцо и сакато на прокурор с презумпцията, че ще видим всички зад решетките. Засега обаче е повдигнато едно-единствено обвинение, и то срещу невнятния Валери Цветанов.

 

Корнелия пък толкова ли бързо забрави, че стана популярна не с друго, а с участието си в най-грандиозния скандал през последните години…?! Именно тя бе заместник на Овчаров в министерството на икономиката и енергетиката. И си тръгна оттам с него след ерата на Вальо Топлото.  

 

Какво да се прави, очевидно две хулиганки на едно място брашно ме мелят. Особено когато то им е в душата. А кръвта вода не става. Малко след старта на 41-вото Народно събрание Фидосова почти се беше сбила със секретарка от БСП, която причаквала под стълбите своя колежка да й хвърли плик с документи. Тогава, почти настръхнала, Фидосова беше нападнала соцсътрудничката пред очите на парламентарната охрана с викове „Дай плика! Дай плика!”. Да прекрати грозната картинка на помощ се беше притичала шефката на законодателния орган Цецка Цачева.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Otvraten - 19:01, 22 окт.

    Vijte im lizata - kakav komentar povetche...

Напиши коментар

Коментари