петък, 23 октомври 2009, 12:35 ч.

Актьорски гипс

Лолова със счупена ръка на книжна премиера

BNews.bg

Лолова със счупена ръка на книжна премиера

Най- смешната ни актриса се подхлъзнала в оптика и вместо с очила се сдобила с гипс. Макар и със счупена ръка, Татяна Лолова уважи премиерата на първия роман на поетесата Красимира Зафирова „На друг език”.

 

Лолова дойде на премиерата  с гипсирана ръка, превързана  с красив шал. Tя прочете откъси от книгата «На друг език», която вече е на  книжния пазар.

Критиците определят първия роман на поетесата Красимира Зафирова като  вълнуващо приключение за най-смелите - онези, които имат силата на духа и дързостта на сърцето да поемат по следите на една от най-големите загадки, стояли някога пред човека; загадка, в сравнение с която египетските пирамиди и НЛО-тата биха изглеждали като обикновени технически подробности – загадката на Словото.

 

Кой, кога и къде е загубил ключа към същината му? И защо свръхсекретните организации, заели се с преоткриването на изначалния език, повече от всичко държат търсенията им да останат в тайна?

 

Красимира Зафирова е автор на пет стихосбирки, сред които „Записки върху сняг” и „Правило-42”. Зафирова има многобройни публикации и преводи на чужди езици. Носителка е на награди от престижни национални конкурси.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари