събота, 24 октомври 2009, 13:33 ч.

Феномен

Бебе в Дагестан "белязано" със стих от Корана

BNews.bg

Бебе в Дагестан "белязано" със стих от Корана

Деветмесечният Али от Дагестан е новото дете чудо. Вярващи смятат малчугана за помазан, тъй като периодично на крачетата му се появява стих от свещената книга за мюсюлманите - Корана.

Ненавършилият годинка Али от севернокавказката държава Дагестан се слави като “докоснат” от Бог. На крачетата на чудното бебе периодично се появява стих от Корана, който гласи: “Благодаря на Аллах”.

За първи път феноменалният надпис се появил, когато малчуганът бил едва на две седмици. На всеки няколко дни след като вдигнел висока температура се появявали ясно четливите кървавочервени думи на арабски език. След известно време надписът избелявал до следващото му появяване.

Мистичните думи събирали ежедневно  множество поклонници пред дома на семейството на малкия Али. Деветмесечното бебе било смятано за Божи дар.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари