понеделник, 26 октомври 2009, 17:12 ч.

Тщеславие

Сладкият бонбон - Орлин от „Каффе”

BNews.bg

Сладкият бонбон - Орлин от „Каффе”

Има едни бонбони, които са толкова сладки, та чак нагарчат. Много от родните ни звезди добиват такъв вкус след денонощните си митартства из телевизионни предавания, рекламни клипове и печатни издания.

Българинът е човек на крайностите. И родните ни поп,  и всякакви там „звезди” не са далеч от тоя парадокс. Някой не слизат от медийното пространство, други се появяват периодично, трети се крият.

Сега явно е дошъл редът на  бившия фронтмен на група ”Каффе” - Орлин. Излезе момчето, поотърси перушина, показа оспепителната си усмивка и закукурига на медийното бунище. То не е "Вип денс", то не са участия в шоута,  интервюта, публикации......

Няма нищо лошо в това да си  популярен и  хората да те харесват, но когато медиите те преекспонират и започнеш да се харесваш на всички – става страшно.

Имаше период, в който Силвия Кацарова и дъщеря й Теди сновяха от телевизия в телевизия, надничаха от кориците на всички женски списания. По техните стъпки беше тръгнала и Мария Илиева. В един момент се  усети  и изчезна, но за кратко. Днес блести в реклама на шоколадов десерт

Много балансирано и само когато имат какво да кажат,  в светлината на прожекторите се мяркат Белослава, Нети и Дони. В блзикото минало Лили Иванова също изтезаваше малки и големи от "всеки ъгъл", но и тя отбеляза  развитие. Два месеца преди концертите си в НДК не спря да бие тъпана, след което потъна вдън земя.

Вероятно родните ни величия не печелят достатъчно, че  да си позволят съветите на професионален ПР. Или наемат такива, които не са съвсем наясно с тънкостите на занаята и ги мятат във всички предавания и телевизии подред. Но това е друга тема.

И  докато ПР- ите на звездите се научат да слагат по-малко захар в продуктите си, драгият зрител ще потръпва от „сладостта” на поредния телевизионен бобнон.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ginger-fen - 19:30, 11 ноем.

    свалям ти шапка за интелигентния коментар, аз също споделям твоето мнение, успокои ме, че тук има хора с мозък, който не нападат и не плюят, а просто споделят и имат свое мнение,но уважават и това на другите ...ще се радвам ако се засичаме из нет-пространството

  • ginger - 14:02, 11 ноем.

    Не съм съгласна. Първо с това, че Белослава, Дони и Нети имат чак толкова какво да кажат на света. Симпатични са, но и те се взимат доста на сериозно-говоря за дамите. Дони притежава доста голяма доза самоирония. А пък за Орлин, какво против има автора на статията. Даже ми е мъчно за група Каффе, че се разпаднаха, защото правиха доста приятна за слушане музика, на фона на бедната ни откъм групи сцена.Просто е яхнал своята си вълна на популярност (за момента) и гледа се възползва максимално от нея.

Напиши коментар

Коментари