сряда, 28 октомври 2009, 10:19 ч.

Кръгова отбрана

Масларова нямала собственост в Стара Загора

BNews.bg

Масларова нямала собственост в Стара Загора

Хотел „Армира" не е моя собственост. Нямам нито квадратен сантиметър собственост в Стара Загора. Сигнализирала съм ДАНС още през септември и моля да направят проверка в този хотел, каза тази сутрин по бТВ бившият социален министър Емилия Масларова.

 

"Хотел „Армира" не е моя собственост. Нямам нито квадратен сантиметър собственост в Стара Загора. Аз съм сигнализирала ДАНС още през септември и ги моля да бъде направена проверка в този хотел. Това каза в предаването „Тази сутрин" на бТв бившият социален министър Емилия Масларова.

Масларова не пропусна и атаките за скъпия ремонт на сградата на социалното в Стара Загора. "За мен тази сграда не е скандално скъпа за времето си. В тези 2000 евро на квадратен метър влизат не само ремонтът, но и реконструкцията и цялото обзавеждане", защити се екссоциалната министърка.

Тя отново се закани да съди всички, които са писали неверни неща за нея и съпруга й. За проверките срещу нея научавала от медиите.

Масларова коментира и дефицита по сключените договори по „Красива България", който е 7,4 млн. лева. Тези пари ги е нямало в бюджета на социалното министерство, но виновно за това било финансовото министерство, което не ги е превело по сметката на нейното ведомство. Масларова отрече и повечето проекти да са взимани на подпис, такива според нея са били само 6 от общо около 300.  

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари