петък, 30 октомври 2009, 15:19 ч.

Кино

Нет любов на голям екран

BNews.bg

Нет любов на голям екран

Новият български филм, наречен “Love.net”, започна снимки вчера. Лентата разказва за няколко любовни истории, които са стартирали в нета. Сюжетите са истински и представят живота на човека на новото време…

Решиха да филмират нет любовите, добро утро. Този сюжет отдавна трябваше да го има!
Вече започнаха снимките на най-новия български филм, наречен “Love.net”. Най-накрая виртуалната любов ще се завърти на лента и у нас. Кинаджиите ще представят реални истории, които разказват за двойки, които са се събрали в мрежата.

Когато започна развитието на нет любовите, хората отричаха, че е възможно да се случва с такива високи темпове. Днес е част от живота ни. Със сигурност подобни връзки събират за и против. Дали противниците имат твърде закостенели разбирания за любовта или просто смятат, че в мрежата я няма онази искра и плам, който се разгаря при среща на живо. Или обратно - важно е да опознаеш този, с когото смяташ, че съдбата е предопределила да бъдеш...

Сюжети, колкото искаш, гледни точки също. Дано българският екип ни зарадва със завладяваща романтика, а не претенцизни и театрални диалози, така типични за най-новото ни кино. Продукцията е субсидирана с 1.3 млн. лева от Националния филмов център към Министерството на културата. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари