вторник, 03 ноември 2009, 13:49 ч.

Усмивки в обектива

От Габрово до Тун и обратно

BNews.bg

От Габрово до Тун и обратно

Изложба на фотоси, наречена „Срещи – и с усмивка”, нареждат в Габрово. Виновници за красивите експозета са фотографи от България и Швейцария.

 

Българското Габрово и швейцарският град  Тун са побратимени, освен полически, и културно. Под формата на експозиция от фотоси, наречена „Срещи – и с усмивка”, жители на двата града представят най-красивото от родните си места.

След като фотографите от двата града си върнали гостуванията, резултатът се появил в изложба, представяща най-живописните места на Габрово и Тун. 120 фотографии на 12 фотографи се събират в Дома на хумора и сатирата в Габрово.

Фотосите са запаметили най-красивите кътчета на двете места. След като първо е посетила Швейцария, експозицията идва и на родна земя. Подобен обмен може само да обогати и творците, и завладените от творчеството им зрители. А това неминуемо изпълва срещите с повече усмивки. Срещи, които да обогатят традициите на градовете, защото всичко тръгва от политиката, но не всичко е политика…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари