петък, 06 ноември 2009, 15:40 ч.

Money, money…

Лили не ще на Златния

BNews.bg

Лили не ще на Златния

Сумата, която Лили Иванова поискала за участие в юбилейния концерт „Златните песни на Златния Орфей”, по случай 50-тата годишнина на БНТ, втрещила ръководството на медията. Представяме мнението на примата на родната естрада и Драгомир Драганов - водещ на концерта.

Лили Иванова е отказала да участва  в  „Златните песни на Златния Орфей”- концертът, с който БНТ ще отбележи кулминацията на 50-годишния си юбилей. Лили е сред първите звезди, с които ръководството на БНТ  е провело среща.

Вместо да подари  „Наше лято” и „Щурче” за юбилея на „Старата госпожа”, която я направи толкова известна в миналото, примата е поискала хонорар, който обществената телевизия не можела да си позволи.

Ден преди концерта Драго Драганов, автор и водещ на предаването „Историята на Златния Орфей”, сподели за BNEWS :

 „Това, което знам е, че Лили Иванова е една от първите звезди, които генералната директорка г-жа Уляна Пръмова е поканила. Лили е поставила условия, които телевизията не може да изпълни, тъй като разполага с ограничен бюджет. Не съм присъствал на срещата и не желая да коментирам  подробности. Отказът на Лили да участва в концерта помрачи личното ми  удоволствие от това грандиозно събитие”.

Драго смята, че песните са по-големи от изпълнителите и не вижда голяма трагедия в това да бъдат изпълнени от други певици. „Наше лято” ще изпее  Мария Илиева, а „Щурче” - айдълката Магдалена Джанаварова. Двете парчета са с нов аранжимент, съобразен с възможностите на певиците- допълни Драго.

A ето и гледната точна на Лили Иванова: „Действително бях поканена да участвам в този концерт, но причините  да откажа не са от финансов характер. Смятам, че ръководството на БНТ е определило песните, които са включени в програмата,  а не вотът на зрителите. Аз имам много по- хубави и стойностни песни, които можех да изпълня. Това е тема за дълъг разговор и аз не искам да говоря за това”, заключи примата.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Браво Лили! - 21:52, 07 ноем.

    Браво Лили!

  • Диана Кръстева - 07:14, 07 ноем.

    Ние ,ръководството на Българска Гей Организация Джемини изцяло подкрепяме казаното от Лили Иванова.Вота очевидно е манипулиран защото по наши изчисления първо място трябваше да бъде присъдено на песента на композитора Захари Първанов Георгиев "Мъжка Песен".Членовете на нашата организация са гласували за нашия активен член к-ра Захари Георгиев,сами разбирате че това са хиляди гласове които се губят в резултат на извършената манипулация.Ние от Джемини предлагаме да се анулират резултатите от първото гласуване и да се проведе ново такова. фис: бул. Васил Левски 3, ап. 7 София 1142 тел./факс 02/ 987 68 72 e-mail: office@bgogemini.org Действащ Управителен Съвет на Българска Гей Организация Джемини Председател: Диана Кръстева Заместник Председател: Димитър Митов; Член на УС: Клаудия Митова; Член на УС: Драгомир Иванов; Член на УС: Теодора Урдева

  • Достоен отговор - 21:25, 06 ноем.

    Достоен отговор от Лили Иванова, както винаги ! Все някой ден в България достойнството отново цхте бъде на почит - някой ден...

Напиши коментар

Коментари