вторник, 24 ноември 2009, 14:17 ч.

Мистично

Децата индиго - феномен или реалност

BNews.bg

Децата индиго - феномен или реалност

Как висшите сили влияят на живота на човека. Какъв е светът на децата индиго и кои са те? Отговори на тези въпроси ще даде Мария Игнатова на представянето на книгата “Децата Индиго. Кой управлява човечеството?” от Генадий Белимов.

Още от древността е имало хора, които са контактували с висши сили. Някои от тях са Аристотел, Джордано Бруно, Галилео Галилей, Жана д'Арк ,Моцарт, Джордж Вашингтон, Абрахам Линкълн, Никола Тесла, Хитлер, Майка Тереза и много други. От тях знаем, че съществуват безкрайни светове, образуващи безкрайна съвкупност в безкрайното пространство, че Космосът е обединен в материален и духовен смисъл, че светът е одушевен, а планетата Земя - живо мислещо същество. Това разказва Мария Игнатова, преводач и издател на български език на книгата “Децата Индиго. Кой управлява човечеството?” от Генадий Белимов. Премиерата ще бъде днес под тепетата в Културен център “Тракарт” в подлез “Археологически”.

Тази книга разкрива тайните на астралния свят, който само хората с необикновени дарби и способности могат да видят и разберат. Необикновените способности на хората дълго време не са били отъждествявани с децата индиго, защото този термин се е появил сравнително неотдавна. Много от децата индиго имат свои невидими приятели, които им помагат и ги пазят. Децата индиго общуват с представители на други разумни цивилизации, пътуват в различни светове. Тези деца, които носят в себе си феномена, не се страхуват да мечтаят. Те са ръководени от девиза: Никога не е късно да сбъднеш мечтите си, особено най-безумните от тях!

Подвластно ли е човечеството на Външни сили? Знаете ли, че има дървета енергийни донори и дървета вампири? Знаете ли, че мислите и чувствата ни определят цвета на нашата аура? Кои са степените на рая и ада, какво е устройството на извънземните кораби и как се строят те? Децата индиго отговарят на тези въпроси и разкрива други необикновени тайни.

Генадий Белимов е руски радиофизик, старши преподавател към катедра „Екологично-икономически системи" във Волжския хуманитарен университет, където чете лекции на тема „Нетрадиционните концепции и търсения в естествознанието". От 1984 г. Белимов се занимава с изучаване на загадъчни феномени. През 1985 г. участва в научна експедиция за изучаване мястото на падане на Тунгуския метеорит. Занимава се с изучаването на феномена на децата индиго, на контактите от 6-ти род, полтъргейст, аномални зони.

Генадий Белимов е уфолог, член на Съвета на международните уфологични асоциации и доктор на  философските науки.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари