петък, 08 януари 2010, 17:44 ч.

Кой кум, кой сват

Първанов празнувал не с Маргините, а с… Маджо

BNews.bg

Първанов празнувал не с Маргините, а с… Маджо

Ново двайсе - Георги Първанов седял на една трапеза с Маджо. BNEWS научи любопитната новина от социалиста Красимир Премянов, който е член на Националния съвет на партията.

 

След смущаващото твърдение на журналиста Иво Инджев, че Георги Първанов е празнувал рождения ден на Евгений Узунов през 2003 г. в компанията на Маргините, BNEWS реши да потърси „рожденика” и да научи истината.

 

„Просто няма такова нещо. Маргините изобщо не са присъствали - нито са канени, нито има повод да бъдат там!”, отсече Узунов, който е секретар по партийната дейност на БСП.

 

За да сме сигурни в тезата му, потърсихме и друг гост на купона – Красимир Премянов. Тъкмо той хвърли бомбата, че Младен Михалев-Маджо присъствал на въпросния рожден ден.

 

„Първанов беше, но не мога да твърдя, че Маргините са били, защото аз тези хора не ги познавам. Беше Маджо”, спомни си Премянов.

 

Ето всичко, което казаха двамата:

 

 

Евгений Узунов:

 

 

Г-н Узунов, Иво Инджев ви върна към 2003 г. като каза, че на вашия рожден ден тогава са били президентът Първанов и Маргините. Така ли е?

 

Просто няма такова нещо. Да го доказвам ли? Аз мислех за това да го опровергая, но не виждам смисъл. Написаното не отговаря на истината.

 

Президентът Георги Първанов беше ли ваш гост?

 

Първанов ми е бил на рождения ден, а Маргините изобщо не знаят кога ми е рожденият ден, камо ли да бъдат на него!

 

Защо тогава Иво Инджев е убеден, че и те са били?

 

Не мога да кажа. Просто не знам!

 

Официално опровержение ще направите ли?

 

Какво сега – да изкарам майка ми ли да ми свидетелства? Или други приятели, които ми бяха на рождения ден? Това е лично нещо. Но Маргините изобщо не са присъствали - нито са канени, нито има повод да бъдат там!

 

 

Красимир Премянов:

 

Г-н Премянов, помните ли кой беше на рождения ден на Евгений Узунов през 2003 г.?

 

Рожденият ден си го спомням. Всички бивши секретари на ЦК на комсомола бяха там.

 

Г-н Първанов беше ли на празника?

 

Първанов беше, но не мога да твърдя, че Маргините са били, защото аз тези хора не ги познавам. Беше Маджо.

 

Маджо? Те приятели ли са с Евгений Узунов?

 

Не мога да ви кажа. Най-добре питайте г-н Узунов. На рождения си ден аз си каня гостите, на неговия рожден ден аз не съм му канил гостите, нали. Аз съм му бивш колега, в комсомола сме работили заедно.

 

Просто искам да изясним истината. Това е сериозен намек от страна на Иво Инджев.

 

Нали ви казвам, не мога даже да инвентаризирам цялото присъствие кой беше там. Първанов беше там, беше този Маджо, бяха всички секретари… Николай Камов беше, Станка Шопова…

 

Но Маджо го свързват с криминалния свят…?

 

Пак ви казвам – на чужд рожден ден аз не каня гости. Аз съм един от поканените. Най-добре питайте г-н Узунов каква е логиката да присъстват хора от… да речем от бизнеса. Аз съм присъствал там в друго качество – като негов бивш колега. Приятел. Със сигурност мога да твърдя, че Иван Костов не беше там (смее се). Но не разбирам подтекста на Иво Инджев – да пренебрегнеш имената на присъстващите, всички секретари на ЦК на комсомола, и да акцентираш върху Красимир Премянов…

 

Негова работа, не мога да го съдя. Все пак му благодаря, че не ми е забравил името.

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • relaxa49 - 17:13, 07 март

  На ядене и пиене- по добре със МАДЖО, от колкото с кобилата ЖЕЛЕВА.

 • минувач - 07:55, 06 март

  Да не би някой да си мисли, че Първанов се е запознал с Маджо на въпросния рожден ден? Стари дружки са те...

 • nabludatel - 21:20, 10 февр.

  Niko, dori nai-obiknoveni hora kato otivat na praznik s raznorodna kompania pitat koi drugi ste prisastvat.V tova niama nito losho nito obidno naprotiv schitam,che e zadaljitelno nai-mlkoto za da znaesh s kogo mojesh da si govorish a kamo li za prezident s pone 20 dushi protokol.Ne znam obache dokolko tozi fakt otgovaria na istinata ili e personalno nasochen udar pod krasta ot Premianov.

 • Colonel - 15:38, 04 февр.

  Първанов е знаял, че на рожденния ден ще има бандити. Той не е съученика Жорко, а президента и си има цял екип, който му казва къде да ходи и къде - не. Нищо чудно Маджо да е бил поканен по негово настояване, за се срещнат уж непринудено... Да присъства президентът на рожденния ти ден е голяма чест. Щом той ще е там, не ти се позволява да си подбираш гостите по твое усмотрение. Ясно, нали????

 • милен - 13:15, 30 ян.

  Всичко е в реда на нещата хора споко,докато ни управлява агентурният апарат така ще е .

 • Bai Tosho - 14:28, 22 ян.

  Няма значение дали Гоце е бил там, въпроса какво прави една баш мутра на гости на висш партиен кадър. В интервю на Карбовски с жената на Андрей Луканов беше загатнато, че СИК е създадена в едно кафе близо до Позитано 20. На всички е ясно че мутренските групировки възникнаха с протекцията на ДС. Преди няколко години Маргените и Маджо се скараха,но Маджо си остана любимец на властта, докато те изпаднаха в немилост и сега ги арестуват през ден.

 • Моето Име - 15:42, 10 ян.

  Не било врат, а шия. Все така се получава с нашия президент. Не били Маргините, а Маджо. Не било лов, а хайка. Агент Гоце не бил агент на ДС, а сътрудник. А като тръгнем на рожден ден трябва да знаем на кого отиваме на рожден ден и какви приятели има. Че така може и да го опънат някъде скъпия ни президент.

 • Дидо - 13:04, 10 ян.

  Всички политици имат връзки с мафиотите.Иначе няма кой да им върти парите от далаверите.Мафиотчетата са за тази цел.Само пионки.Истинската мофия е в политиката.

 • ПРЪЦ - 10:49, 10 ян.

  Защо не питате Бюреков да изкоментира факта, че Боко е направил фирма с Маджо, докато Първанов е бил на тържество на което е бил поканен и Маджо. Схващате ли разликата, герберчета?

 • Суворов - 01:49, 10 ян.

  Шушко, никой не го интересува с кой ходиш на кино, гнидо червена. Обаче ако Главният Бракониер на Републиката отиде на кино с подобни личности е интересно.

Напиши коментар

Коментари