четвъртък, 21 януари 2010, 12:12 ч.

Обратен завой

Връщат Баничката в съдийството

BNews.bg

Връщат Баничката в съдийството

Връщат скандалните рефери Георги Игнатов и Цветан Георгиев - Баничката, в "А" група, научи Bnews.bg. Очаква се "Литекс" и "Черно море" да скочат срещу това решение.

До BNews достигна информация, че първата работа на Костадин Костадинов като шеф на съдийската комисия е била да реабилитира Георги Игнатов и Цветан Георгиев – Баничката.

Мотивите за това негово решение са били, че иска да има повече опитни съдии през този сезон в „А” група с оглед очакващото се голямо напрежение през този сезон по оста София срещу „Литекс” и „Черно море”.

Именно Гриша Ганчев и хората от „ТИМ” направиха всичко възможно тези двама съдии да бъдат извадени от ранглистата на елитната ни група.От тяхното връщане става ясно, че „Левски” и „ЦСКА” ще бъдат толерирани за сметка на „моряците” и „ловчанлии”.

Липсата на Марин Митев и Гриша Ганчев на последния изпълком показва, че те са наясно с тази ситуация и най-вероятно след първите съдийски гафове ще настояват за нова смяна на съдийската комисия.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари