неделя, 24 януари 2010, 16:46 ч.

Преизбран

Алексей Петров пак начело на каратето

BNews.bg

Алексей Петров пак начело на каратето

Бившата барета, екссъветник в ДАНС и настоящ бизнесмен Алексей Петров си запази поста начело на федерацията по карате. Общото събрание преизбра старото ръководство.

Настоящият бизнесмен и бивш съветник в ДАНС Алексей Петров е бил преизбран за президент на Българската национална федерация по карате, съобщиха от организацията.

Това е станало по време на годишното общо събрание на федерацията. На форума, свен обичайните процедури по приемане на отчета за предходната година и на спортния календар и бюджет за следващата, са се провели и избори за членове на Управителния съвет поради изтичане мандата на досегашното ръководство на каратето.

С пълно единодушие са били преизбрани да управляват силовия спорт за нови четири години президентът на федерацията Алексей Петров и вицепрезидентът Русалин Русалинов. Запазил е поста си и досегашният главен секретар на федерацията по карате Георги Ривов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари