четвъртък, 11 февруари 2010, 15:06 ч.

Каквото повикало, такова се обадило

Татяна Дончева и вестник "Шоу" - братя по оръжие

BNews.bg

Татяна Дончева и вестник "Шоу" - братя по оръжие

"Шоу" ни открадна папарашки снимки. Татяна Дончева отказа интервю заради войната си с Бареков, а сайтът BNEWS събра междувременно 40 000 уникални читатели на ден.

Има един жълт вестник и един политик, които безскрупулно са готови да си плюят в суратя.

Първо иде реч за вестник "Шоу". Нека да е ясно - този вестник краде от колегите си и лъже читателите си! В последния си брой жълтурковците си позволиха да лъжат, че колегата Бареков пирувал в бургаска таверна.

Хубаво, бе, маскари, пирувал-пирувал - само че вкъщи! Пък дали си е пуснал гръцка музика - той си знае. Бареков не е стъпвал в Бургас от есента, когато беше в морския град да прави предаване. А от две седмици насам от офиса се прибира право вкъщи, защото е с гипс на крака.

В същия брой, в който "Шоу" поръчково омаскари колегата, взе, че му открадна папарашки снимки от сайта BNEWS.

Шоумените показаха манекенката Деси Зидарова с патерици, отмъквайки снимките на BNEWS.

"Чудя се - да се смея ли, или да плача?! От една страна в. "Шоу" ме клевети, а от друга - оценява журналистическия ми труд, като краде от сайта", коментира Бареков.

Междувременно BNEWS стигна 40 000 уникални читатели всеки ден.

Това не пречи на Татяна Дончева да отказва да ни дава интервюта, позовавайки се на войната си с Бареков от 2005 г. насам, откогато била на фронтовата линия срещу журналиста.

Колеги, не забравяйте, че всеки ден печелим нови читатели и

увеличихме с 3000% вярната си публика след старта на BNEWS през октомври.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • m_veziov@abv.bg - 20:20, 15 февр.

  бтв ще си отиде но БАРЕКОВ ще остане .МНОГО ХУБАВ САИД.Ела да хапнем една хубава капама в БАНСКО ,а на всите злобари не ги кори те са от БАИ ГАНЬО време.ДЕРЗАИ и НИКОГА НАЗАД .ДРЪЖ СЕ ЯКО и ОТ НИКОЙ ДА НЕ ТИ ПУКА.

 • Ганка гадателката - 16:03, 12 февр.

  Ако сега се питате кой е Бареков, след 2 месеца съвсем ще спрете да се сещата. След година ще е един от нас във форума, световно неисвестен.

 • meno - 10:45, 12 февр.

  40 000? Mediapool imat 200 000

 • Varna - 10:13, 12 февр.

  Барека е номер 1!Аз не гледам сутрешни предавания от както се махна от телевизията

 • до Барак - 09:33, 12 февр.

  Бареков никога не е бил журналист, а поръчков палячо за сутрешното кафе на народа. И наистина, кой беше то, потъна в забвението.

 • аз съм - 00:58, 12 февр.

  ало, любопитната, ами ти коя си, да те питам аз.. цървулка, ще му дишаш праха от обувките на Бареков. и изобщо какво правиш тук, боклук такъв...баси злобата , баси.

 • Любопитна - 00:45, 12 февр.

  Простете, кой беше тоя Бареков?

 • Барак - 22:16, 11 февр.

  Бареков не беше и не вярвам да стане безпристрастен журналист. Може да бъде пресаташе на правителството. А медиите по американски тертип са далече от съзнанието на Бареков Балкански.

 • узи - 19:02, 11 февр.

  ох на батю, таз става за онодене..... маи не е мандрръсана отдавна... а?

 • баба - 18:59, 11 февр.

  ще я цункам!!

Напиши коментар

Коментари