събота, 20 март 2010, 11:15 ч.

Боят възпитава

Учител организирал Боен клуб на учениците си

BNews.bg

Учител организирал Боен клуб на учениците си

Вдъхновен от екранизирания роман на Чък Паланюк „Боен клуб”, учител от Лос Анджелис организирал боеве, за да възпитава и тренира учениците си. Писателят Паланюк подкрепи учителя, който бе арестуван от полицията.

Един ден учителят Стивън Уайзли не успял да разтърве двама сбили се 15-годишни ученици и решил всъщност, че ако ги остави да се разберат от само себе си, те ще се оправят по-добре в живота.

В последствие, за да разрешава тийнейджърските проблеми, Уайзли инициирал боища между учениците си, като определял правилата за тях и дори разчиствал място в класната стая.

Явно обаче учениците не са спазили правилото на Бойния клуб на Паланюк, в чиято екранизация участва Брат Пид - „да не се говори за клуба” и са се оплакали в полицията.

Самият писател заяви, че би предпочел децата да четат, но по думите му това, че се бият, не е чак такъв проблем. „Какво от това по дяволите? Те са просто деца” (but what the fuck, they’re kids), заяви Паланюк.

„Като цяло съм абсолютно „За” бойните клубове, хората се нуждаят от опит при разрешаването на конфликти с насилие”, категоричен е писателят.

Вижте трейлъра към филма Боен Клуб

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари