четвъртък, 18 март 2010, 15:44 ч.

Big Brother вижда всичко

Рекорден брой участници влизат в най-голямата къща досега

BNews.bg

Рекорден брой участници влизат в най-голямата къща досега

Само след 3 дни в къщата в Нови хан за първи път в историята на Big Brother съквартиранти ще станат цели семейства. Идеята за разкриването на взаимоотношенията в българските семейства подсказва за интересен и забавен сезон, но също така е и повод за много спекулации.

Както и преди всеки досегашен сезон, така и преди началото на Big Brother Family, нападките, спекулациите и интерпретациите са много и най-различни. От екипа издадоха малки тайни - в къщата няма да има гей двойка, няма да има семейство близко с продуцентите. Друго едно чудо е, че край Нови хан няма да се заселят и Здравко и Христина, както и нито един известен.

За сметка на това в къщата ще има други интересни персонажи с взаимоотношения, в които всеки зрител може да се припознае, съобщават от екипа. По време на кастинга, сред близо шест хиляди семейни двойки - продуценти, хора от екипа и психолози се опитаха да направят най-добрата селекция и да изберат най-срещаните модели на отношения в българското семейство.

Домът, в който бъдещите съквартиранти ще живеят, е вече готов. Това е най-голямата къща, строена до момента. Между 9 и 12 семейства в продължение на 3 месеца ще живеят в среда, доближаваща се максимално до техния реален живот. Обслужващ персонал от външни хора, магазин, ресторант и фризьорски салон са само част от къщата, която се простира на площ от цели 1155 кв. метра.

Тъй като форматът се прави за първи път в този вид - номинациите и елиминациите също ще бъдат уникални. Зрителите за първи път ще могат да участват освен в елиминирането на съквартирантите, но и в тяхното номиниране за изгонване.

Внимание, деца в къщата!

Темата за децата в къщата е обект на силен интерес и също буди противоречиви мнения и спекулации. По време на кастингите голяма част от участниците са поставили изрично условие на продуцентите да бъдат с децата си в къщата. Екипът на предаването е осигурил най-добрите условия и среда за техния престой в къщата. Всеки ден малчуганите ще посещават детска градина и училище, където ще бъдат сред свои връстници и ще могат да играя, да се забавляват и да получават образование от квалифицирани специалисти, а вечер ще се прибират при своите семейства.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • elefant - 09:25, 29 март

    http://s2.bg.battle-knight.com/index.php?loc=hire&ref=NTkxMTU=

  • ГОЛИ СНИМКИ И КЛИП С АНДЖЕЛИКА ОТ БИГ БРАДЪР - 16:23, 24 март

    ГОЛИ СНИМКИ И КЛИП С АНДЖЕЛИКА ОТ БИГ БРАДЪР ФЕМЕЛИ http://hotfile.com/dl/34274408/9711a95/Angelika.rar.html

Напиши коментар

Коментари