петък, 19 март 2010, 11:53 ч.

Глашатаи на Мелпомена

Гледаме театър в метрото на София

BNews.bg

Гледаме театър в метрото на София

Театрални глашатаи ще изнасят кратки етюди по улиците, в метрото и молове, като така ще анонсират постановките на столични театри. Проектът е на "Метромедия" и беше представен при откриването на Софийския театрален салон.

6e3777af2669_400Театрални глашатаи ще изнасят кратки етюди по улиците, анонсиращи постановките на столични театри.

Етюдите ще бъдат по предварително подготвен сценарий и ще съчетават импровизации по актуалните теми на деня и диалози от самите постановки.

Авторският проект на "Метромедия" беше представен в четвъртък вечерта при откриването на Софийския театрален салон в театър София.

Основна цел на начинанието е да привлече младата публика в храма на Мелпомена.

Театралните глашатаи ще шетат из метрото, търговските центрове, около дискотеките,

въобще навсякъде, където младежите прекарват времето си.

ab22b325c67c_400Софийският театрален салон стартира с постановката „Четири стаи" на театър София. Представлението е  по едноименния култов филм на Тарантино, Андърс, Рокуел и Роберт Родригез. Това е първата в света адаптация на филмовия шедьовър за театрална сцена.

Спектакълът има две номинации за „Икар" - за майсторско техническо осъществяване и за сценографията на четирите различни театрални пространства във фоайето на театъра.

През следващите дни театър София ще подслони номираните за „Икар" постановки на извънстоличните театри.

Победителите ще станат ясни на наградите „Икар", които ще бъдат връчени на церемония в Народния театър на 27 март.  

eee6743fd403_400

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • WWW.LESNI-PARI.COM - 11:10, 16 апр.

    Предлагам да ги спечелите от PTC.Как ли?Вижте www.lesni-pari.com при неяснотии питайте.ако не вярвате ще ви дам да видете моите преводи които са почти всеки ден и то без да влагам нито лев Вижте WWW.LESNI-PARI.COM и спечелете пари от интернет чрез PTC.PTC това са реклами за които Ви плащат на клик.Не влагате никакъв капитал и с времето започвате да получавате прилични суми (не милиони)Всичко съм описал подробно в сайта си www.lesni-pari.com а при проблем и подробности винаги може да ме потърсите на skype : galaben.genevski и e-mail: kikosev@yahoo.com Посетете сайта за подробности: WWW.LESNI-PARI.COM

  • Икарус - 01:52, 29 март

    Аз пък искам стриптийз!!! Какъв е този театър?

Напиши коментар

Коментари