вторник, 23 март 2010, 10:11 ч.

Стари рани

Биг Брадър стартира с тайна мисия

BNews.bg

Биг Брадър стартира с тайна мисия

Биг Брадър реши да подложи на сериозно изпитание чувствата в една от двойките, които влязоха снощи в къщата на старта на предаването по НТВ. Цветелин и Ванеса Цветанови ще трябва да се преструват на семейства със старите си половинки в продължение на две седмици.

Биг Брадър, типично в свой стил, скрои номер на една от двойките, които влязоха в къщата снощи на старта на предаването по Нова телевизия. Цветелин и Ванеса Цветанови ще трябва да се преструват на семейства със старите си половинки в продължение на две седмици, за да станат сигурни съквартиранти. Сценаристите са нарекли мисията "Стари рани".

Ванеса е само на 17 години и вече е майка, тя е объркана, а нейният възлюбен се гордее със своята арогантност и безцеремонност. Младата жена ще прекара първите две седмици в къщата с първата си любов Светлин, когото все още обича. Съпругът й ще си играе на семейство с майката на първото си дете, с която са в драматични отношения на омраза и ревност. Освен всичко останало новосформираните фамилии ще трябва да заблудят останалите, че са щастливи и нямат проблеми помежду си.

В къщата на Биг Брадър снощи влязоха 10 семейства с общо 5 деца. Сред съквартирантите са и две кучета, английският булдог Рая и френският булдог - Шанел. Всевиждащият „Голям брат" се е постарал да забърка смес от противоположности, за да провокира страсти и конфликти. Жените в къщата са взривоопасна комбинация от самочувствие и ревност.

В къщата ще видим послушно и работливо "Барби" - тя козирува на мъжа си и твърди, че така се чувства щастлива. Ще видим и еманципирана жена, която смята, че превъзхожда по всичко съпруга си и заявява, че е с него само, защото е невероятен любовник. Под покрива на Биг Брадър има още няколко красавици с професии като танцуваща сервитьорка и еротична актриса. Има и бивш модел на Плейбой, тя е осъществила мечтата си да се ожени за богат италианец, който обаче не я обича.

Съквартирантите получиха заплати според статуса, който са заявили, че имат извън къщата. Някои ще трябва да изкарат месеца с 300 лв., а други прекрачиха прага с пликове от по 2500 лв. Как социалното разделение ще натегне градуса на напрежението ще видим в следващите дни.

Съквартирантите получиха и първата си мисия - „Вериги на любовта". Те ще трябват да прекарат първата си седмица в шоуто, оковани един за друг.

Ето и какво знаем за всички двойки:

kristiana_leomanniБрак с чужденец - Массимо Леоманни и Кристияна Леоманни

Кристияна е на 36 години и живее във Варна. Массимо е на 39 години и живее в Италия. Имат обща дъщеря Вивиан, която сега е на 4 години. Кристияна е красива и претенциозна българка, чиято мечта е брак с чужденец. Массимо и италиански богаташ, с бизнес в Италия и Швейцария. Имат едно дете. Семейство Леоманни са най-богатите хора в къщата. Живеят разделени един от друг. През времето, в което не са заедно, Кристияна изпълнява ролята си на съпруга като харчи големи суми пари за бижута и дрехи. Глези се постоянно, разнообразява живота си като снима фотосесии за извести български списания. Кристияна е доста алчна и разбира семейното щастие като безгранична финансова обезпеченост. Доста шумна е. Массимо е претенциозен и капризен. Свикнал е да живее в лукс и удобство и не говори български.

 

vanesa__cvetelin_cvetanoviВанеса и Цветелин Цветанови

Ванеса Съйкова е на 17 години от Ботевград. Нейната мечта в живота е била да има дете. Успява да я осъществи, като забременява на 16 годишна възраст. Партньорът й Цветелин Цветанов е на 32 години от София, занимава се с далавери и е чест клиент на полицията. Той има 3 годишна дъщеря от предишна връзка. Смята, че има над 60% вероятност с Ванеса да се разделят. Предишната му приятелка отчаяно иска отново да бъде с него и да създадат общ дом. Ванеса смята, че Цветелин не е мъжът на нейния живот. Тя още мечтае за момчето, с което е била преди Цветелин.

 

 

 

 

kornelia__hristo_trifonoviПатриархалното семейство - Христо и Корнелия Трифонови

Христо Трифонов е на 38 години от Поморие. Той е доста властолюбив и обича да командва. Не си и помисля, че друг освен него може да вземе решенията. Корнелия Байтрактарова е на 32 години от Стара Загора. Тя е крехка и ранима, смята, че е родена, за да служи на съпруга си. Тя не харесва еманципирани жени. Не си и помисля, че може да му противоречи. Ако Христо й изневерява, Корнелия е убедена, че причина е в нея, търси вината в себе си и е готова да направи всичко, за да се чувства съпруга й добре.

 

 

 

 

eleonora__david_kochanoviКокетката и кученцето - Елеонора и Давид Кочанови

Елеонора Палавейска е на 19 години от Пловдив и върти света около външния си вид. Тя е доминираща в семейството. Давид Кочанов е на 26 години, роден във Велинград. Той изпълнява всичко, което половинката му поиска или помисли да поиска. Елеонора работи като танцуваща сервитьорка, докато Давид тегли заеми от банки, за да й купува ботуши. Елеонора смята, че може да контролира мъжете и без думи. Двамата имат общо дете, за което Давид казва, че е планирано само от него. Майка му не може да понася Елеонора. Смята, че съсипва живота на сина й и не може да се грижи за детето. Тя често получава неприлични предложения от други мъже, а той е типичния заслепен от любов мъж.

 

 

 

sashka__pavlin_chipeviСашка и Павлин Чипеви

Павлин Чипев е на 32 години, роден в София. Той е мързелив, похотлив балкански хитрец; безработен и комарджия. Както той самия твърди - живота му е песен. Сашка Чипева е на 30 години, родена в Етрополе, където живее и сега заедно със съпруга си. Тя е болна от любов и за нея абсолютно се отнася максимата „не мога с теб, не мога и без теб". Сашка е работещата в семейството - като сервитьорка. Не се е разделила с Павлин заради детето им. В момента Сашка се намира на кръстопът в живота си - на прага на решението дали да остане с него или не. Тя е типичната „отчаяна съпруга". Липсва й всякакво самочувствие и от две години пие много силни антидепресанти.

 

 

 

untitled_02Бохемите - Анжелика и Радослав Петрови

Анжелика Петрова е на 29 години, родена в Беларус. Тя командва семейството. Доста е властна, но вади душата с мъжете с памук. Смята, че няма мъж на света, чийто пари не може да вземе. Радослав Петров е на 29 години от София и се чувства избран от жена си, щастлив е с нея и безумно я обича. Разделя живота си на две - преди и след Анжелика. Той е бивш таксиметров шофьор. А тя е бивша стриптизьорка и актриса в еротични продукции. Опитва се да научи мъжа си да бъде джентълмен и да се държи по-добре в обществото. Запознават се в 05:30 сутринта на червен светофар в столицата.

 

 

radka__chavdar_kamenaroviЗлатната сватба - Радка и Чавдар Каменарови

Чавдар Каменаров е 62-годишен изобретател от Пловдив. Радка Каменарова, също на 62 години, е посветила живота си на него. Той е „нейният гений" и тя много се гордее с него. След 32 години съвместен живот двамата имат абсолютно хармонични отношения. Чавдар е доминиращия в семейството, Радка го изцяло го допълва. Искат да спечелят голямата награда, за да вложат парите в изобретенията на Чавдар.

 

 

 

 


maria__stoian_shopoviСтоян и Мария Шопови

Стоян Шопов е на 24 години от Русе. Той е агресивен и арогантен, лошото момче. Мария Шопова е на 25 години, също от Русе, е център на вселената, една жена на ръба на нервна криза. Запознали са се в дискотека. Нейната ревност е задушаваща за Стоян. Това го подтиква към 1-годишна връзка с друга жена. Двете са се виждали и се познават. Мария казва за любовницата на Стоян, че е изключително грозна и прилича на Квазимодо.

 

 

 

 

 

boriana__boian_mileviЗаврян зет - Боряна и Боян Милеви

Боряна Милева е на 36 години и се смята за върха на света - тя е столичанка, израстнала в центъра на София, получила образование в елитна гимназия, завършила висше образование. Семейството, от което произхожда е образцово, интелигентно и модел за подражание. Боян Милев, на 37 години, е момче от село (Приморско). Съпругата му го слята за прост селянин, който се опитва да култивира. Тя не се разбира със семейството му, защото имат различен манталитет, а те пък не я харесват заради претенциите и прямотата й. Боряна се дразни на мъжа си, защото лъже. Боряна и Боян са съдружници по неволя.

 

 

 

 

eli__veslelin_kuzmoviСемейство Адамс - Веселин и Ели Кузмови

Веселин Кузмов е на 32 години от Димитровград и му казват „Газката". Той работи в траурна агенция и обича да снима труповете. В този живот е бил всякакъв - нацист, будист, рокер... За Ели казва, че е най-качествената жена, която е срещал. Ели Владкова е на 34 години от Пловдив, където двамата живеят в момента. Тя смята, че връзката им е изтъкана от противоположности, но любовта им е голяма. Въпреки, че Веселин е човек на крайностите, за Ели той е перфектен баща с подход към децата. Влизат в къщата с двете си деца и двете си кучета - това е типичното семейство и то не може да се разделя.

В тазвечерния live гости ще бъдат продуцентът Нико Тупарев, изпълнителният продуцент Ники Николов и Ани Владимирова, психолог на предаването. От тях ще разберем интимни подробности и скрити тайни за живота на участниците. Главният продуцент на шоуто ще разкаже за смисъла на семейния формат, търсенията на екипа по време на кастингите и структурата на този сезон. Ники Николов, човекът който буквално живее със съдбите на съквартирантите, ще разкрие какви факти са научили „скаутите", докато живяха в домовете на семействата. Освен това ще разкаже наразкрити качества от характерите на всеки партньор, какво крият един от друг в семействата, какво си споделят и какво не, най-екстремните и най-фрапантните им случки като двойка досега. Ани Владимирова е изготвила психопрофил всички съквартиранти. Тя ще ни подготви за това какво можем да очакваме от всяко семейство.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ghjk - 19:22, 22 юли

  xcvbhnjm

 • donka35 - 21:25, 05 апр.

  bih se radwala ako inv. kamenarowolu`i nagradata, zastoto sa edno ot malkoto ostanali stojnostni semejstwa w bylgariq. te sa razlichni ot wsichki nas-u ot tqh strui lubow i uwavenie.mnogo dwojki biha zawidqli na harmonichnite im wzaimootno[eniq-s edna duma intelekt, wnimanie,iskrenost, obich

 • лина - 22:41, 25 март

  МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ мария-наи-красивата русенка. о, не.а с анелия и анджелина да се сравнява- ужас.ще си намери маѝстора ама няма да е мъжа и.

 • анонимен - 22:32, 25 март

  аз съм от русе и познавам тази тиква. може ли да има толкова загубени момичета- не знам. нито визия, голямо самочуствие- без покритие. срамувам се,че съм жена. такива боклуци сриват реномето на жените. гонете я докато не се е излижила повече....

 • м-34 - 19:50, 23 март

  ОТВРАТИТЕЛНА ПОМИЯ ГЛЕДАЙТЕ ГИ ТИЯ ЖИВОТНИ НАКРАЯ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ МАМКА ВИ ПРОТИВНИ ЛАЙНАРИ

 • wings - 19:34, 23 март

  Голямо село!

 • vaskata - 18:27, 23 март

  palna prostotia,zalagvat naroda da ne misli mnogo-mnogo za problemite u doma i v darjavata,sas sigurnost shte razvalyat nyakoe semeistvo,no mai osven starite drugi svestni nyama,mai tova si tarsyat

 • DA - 18:25, 23 март

  http://bit.ly/9TIuww

 • анонимка - 16:32, 23 март

  ооо Кристияна Леоманни ...а ти не си нищо повече от силикон...под налягане.Защо вече няма естествени жени със самочувствие,което им отива.Боже немога да повярвам-на какво разчита тази неприятна жена в този живот...По размазаната уста ми напомня на фолкаджийката Мария и това направо ме отвръщава.Ако бях един мъж никога нямаше да погледна толкото грозна,надута и противна жена.

 • анонимка - 16:27, 23 март

  За мен няма по-тъпа от "русенката анелия" ххаахахх.Моето момиче от коя планета си?Май наистина нямаш реална представа за себе си.Не си нищо особено,освен че си млада и все още не ти е увиснал задника.Наблегни повече на умствената дейност,отколкото на визията.Наистина слез на земята.И тва,че те сравняват с Анджелина Джоли (макар да не ми се вярва) го проеми като комплимент,защото и това ти е много.Гледай си мъжа,щот ще те остави кат мръсно коте на вън и тогава ще те видим кво те чака.Настина в тебе няма нищо особено,не си мисля обратното...

Напиши коментар

Коментари