четвъртък, 25 март 2010, 8:15 ч.

Любовен четириъгълник

Биг Брадър създава семейства

BNews.bg

Биг Брадър създава семейства

В изповедалнята Ванеса, която влезе в къщата с бившата си половинка, сподели, че според нея съпругът й Цветелин и екссъпругата му Ива много си подхождат. Разказа също и колко приятно прекарва времето си с голямата си любов Светлин.

На ръба на отчаянието и нервите, ден след влизането си в къщата, избухливият Цветелин беснееше в изповедалнята, защото не му казват какво се случва с истинската му половинка Ванеса и кога ще влезе тя в общата къща. След като разбра, че тя се намира на територията на къщата, Цветелин стана много по-спокоен. Забавлението за момента отвлича вниманието му от болезнената мисъл. Колко ще трае успокоението му?

Ще дочака ли да се появи тя, или скоро ще почука отново на вратата на изповедалнята със заплахи?

parva_sutrin_v_kushtata_400На останалите съквартиранти вече им се струва съмнително това, че Цветелин прекарва дълго време в изповедалнята.

Павлин и Сашка Чипеви влязоха в ролята на пазители на мисията на семейство Цветанови, като прогониха  някои от съмненията. Как ще се справят занапред с нападките на останалите съквартиранти предстои да разберем.

Ще успеят ли да опазят тайната?

В изповедалнята Ванеса сподели, че според нея Цветелин и бившата му съпруга Ива много си подхождат. Разказа също и колко приятно прекарва времето си с голямата си любов Светлин. Ива, от своя страна, призна, че за първи път, откакто се познава с Цветелин, чувства такава топлина и й е наистина приятно да бъде с него.

На Big Brother Ива каза, че би се върнала към него, но не е сигурна дали Цветелин би направил същото. От друга страна, Цветелин също се държи много добре с Ива на фона на думите, което си размениха в студиото. Той е много по-спокоен и двамата са в пълен синхрон. И имат реални шансове да се класират на едно от първите места в конкурса за най-щастливо семейство в къщата.

petrov_i_lagerite2_400Фамилиите вече започнаха да се опознават. След два дни разговори вече се оформят групички по интереси. Има разделение на бедни и богати и териториално разпределение град - провинция. Побойникът и русенската Анелия, красивата Елеонора и кученцето й Давид, комарджията Павлин и съпругата му вече обсъждат семейството на еротичната актриса Анджелика и съпруга й Радослав.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари