петък, 26 март 2010, 21:58 ч.

Вечната вражда

Свекърва влиза в Биг Брадър

BNews.bg

Свекърва влиза в Биг Брадър

Биг Брадър е подготвил ново изпитание за една от двойките в къщата. Довечера прага ще прескочи отчаяната свекърва Димитрина. На лайфа от 20:00 часа п НТВ ще идим и откровен разговор между близките на участницте в любовния четириъълник.

Нещастната свекърва, майката на „най-щастливият рецепционист" - Давид влиза довечера в къщата на Биг Брадър заедно с малакта им дъщеричка.

david_i_eleonora_400Тя е майка на Давид и житейската й драма е нейната снаха.Окаяната свекърва се закани, че е готова на всичко, за да спаси сина си от половинката му Елеонора. Според нея той е толкова зависим, покорен и примирен с ролята си на кученце, че угажда на всяка нейна прищявка.

Още от визитката на младоро семейство стана ясно, че 19-годишната кокетка и ядосаната свекърва меко казано не се понасят. Какво ще се случи сега, когато ще трябва да живеят под един покрив с други семейства? Ще сдържат ли непоносимостта, която изпитват една към друга и обидите или изолацията ще се превърне в катализатор на крайни действия и решения?

Димитрина ще влезе в къщата заедно с малката дъщеричка на „безотговорното" семейство - 17-месечната Анджелина.

cvetelin_i_vanesa_400На лайфа довечера ще станем свидетели и на откровен разговор между близките на участниците в тайната мисия - Цветелин, Ива, Ванеса и Светлин. Любовният четириъгълник ще коментират майките на брачната двойка, както и родителите на екссъпругата Ива.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Опело за обесена майка България - 09:00, 30 март

    Оле и свекърва ли ще ебат на телеекрана, докато западняците, престъпниците и циганите разграбват България отвън???? България пропадна

Напиши коментар

Коментари