вторник, 30 март 2010, 17:24 ч.

Разпнати на кръст

Прокуратурата: Работим и срещу други настоящи министри

BNews.bg

Прокуратурата: Работим и срещу други настоящи министри

Скоро и други министри от настоящия кабинет могат да станат клиенти на прокуратурата, разбра BNews.

Здравният шеф Божидар Нанев може да не е единственият настоящ министър с обвинение от прокуратурата под ръка. За това загатна пред BNews зам.-градският прокурор на София Роман Василев.

 „Работим срещу всеки, който е извършил престъпление, включително и срещу настоящи министри”,

каза магистратът в отговор на въпрос има ли и други от сегашния кабинет на прицела на прокуратурата. „Като им дойде времето, ще ги оповестим”, добави Василев.

 

Зам.-градският прокурор обаче не можа оповести дали Нанев ще бъде арестуван. „Не мога да кажа. Работят колегите”, лаконичен беше той.

 

Чуйте звуковия файл с Роман Василев:

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Kym "Are be" - 21:19, 30 март

  Ti syvsem nemash HABER!!!

 • Аре, бе! - 18:42, 30 март

  Става въпрос за тежка безстопанственост, въпреки цитирания Закон за обществените поръчки. Безстопанствеността е по други членове, господа защитници на правдата, аз па да ви открехнем. При това много тежка безстопанственост, господа хитреци.

 • Кирчо - 18:35, 30 март

  Да, де, ама нема смисъл 12 млн. лв. да лежат в мазето до следващата година, евентуално. Това е поантата. Ебем ви и спазванията на изискванията по Закона за обществените поръчки. Законите са ни ясни, то и Доган си е жив Ломоносов - ще трябва Философията да я преместят във ВИАС.

 • Обвинителите са лъжци - 17:26, 30 март

  Във връзка с появили се днес информации, че Софийска градска прокуратура разследва договора между Министерство на здравеопазването и компанията „Алфарма”, която е доставчик на ваксината срещу пандемичен грипен вирус A (H1N1), бихме искали да уточним, че сделката не е била обект на проверка, съобщиха за БГНЕС от компанията. Договорът между двете страни е сключен по всички изисквания на Закона за обществените поръчки и при спазване на процедурата пряко договаряне. В конкурса са били поканени и трите международни компании, които произвеждат противогрипни ваксини - „Бакстер”, „Новартис” и „Глаксо Смит Клайн”. Ценова оферта подаде единствено „Бакстер” чрез своя дистрибутор „Алфарма”

Напиши коментар

Коментари