четвъртък, 22 април 2010, 16:01 ч.

Квантов войн

Кехоу ни учи как да променим живота си с помощта на съзнанието

BNews.bg

Кехоу ни учи как да променим живота си с помощта на съзнанието

Джон Кехоу ще изнесе два семинара в НДК за силата на позитивното мислене. Той е един от най-известните и най-успешните писатели, лектори и филантропи . Автор е на световния бестселър „Подсъзнанието може всичко”, който има рекордния тираж в България от 240 000 екземпляра.

Един от най-известните и най-успешните писатели, лектори и филантропи Джон Кехоу ще изнесе два семинара в НДК за силата на позитивното мислене. Кехоу е автор е на световния бестселър „Подсъзнанието може всичко", който има рекордния тираж в България от 240 000 екземпляра.

Кехоу бе удостоен със статуетка от издателство „Феникс" за приноса си в изграждането на позитивност и по-добри условия на живот по целия свят. Скоро на пазара ще излезе следващата му книга „Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят".

Джон Кехоу е живял е 3 години в изолация в горите на Британска Колумбия, за да изучава собственото си съзнание.

Писателят през последните 30 г. пътува по света, за да обучава хората как да овладеят силата на мисълта си. Черпейки информация от най-различни научни и духовни източници, а също опирайки се на собствените си наблюдения и прозрения, той разработва своята простичка и удачна програма за силата на мисълта.

„Системата, която използвам, е неограничена, тя засяга всички сфери - от здравето на човека, успеха до  отглеждането на децата. Няма нещо, което да не може да бъде повлияно от нея", казва той.

Основното нещо, което трябва да усетим, е, че сме в единение с всичко останало. И мистиката, и квантовата физика казват едно и също по този въпрос. Системата се движи от физични закони, законите за това, че всичко е подчинено на енергийни вибрации, дори мисълта.

Когато работите със силата на съзнанието, вие може да привличате хора и събития.

Единственото нещо, което ни пречи да правим това, е, че не са ни казвали колко сме силни. Аз съм дошъл, за да променя това", каза той. Упражненията, на които учи хората, са като тренировка. Оприличава ги с йога или дори фитнес - ако правите упражненията, те ще имат резултат, ако не ги правите, е лесно да останете скептик, смята той.

Кехоу казва, че 15-20 минути на ден в продължение на 6-7 месеца ще накара и най-убедения скептик да види, че в това има смисъл. 

Подсъзнанието е инструмент за създаване на реалност и ние можем да го изпозваме.  

Кехоу нарича себе си квантов войн и призовава и нас да станем такива, за да извървим промяната към справедливост и красота вътре в себе си. Когато това се случи, престава да е фиклософска концепция, защото се превръща в усещане и чувство. Най-важното, което трябва да научим е, че сме свързани с нашия собствен живот и това, което се случва в него, зависи от това какви сме.

Очаквайте видео!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • miki - 16:51, 23 апр.

  da doide da jivee v balgaria godina dve i sht vidim kakva kniga shte napishe.mojebi balgarite ne mogat nishto zashtoto jiveiat v zaluxava darjava.xa-xa-xa.da go lapa toia tapak.da doide da se ojeni za balgarka za da vidi kolko ni e got s kurvi kato balgarkite.

 • Иван - 13:43, 23 апр.

  Докато Кехоу е живял 3 години в изолация в горите на Британска Колумбия, явно му е светнало как може да спечели много пари...като пише разни книжки за "мистика...квантова физика...енергийни вибрации" и не знам още какви простотии, а балъците купуват ли, купуват.

 • opinion - 00:24, 23 апр.

  Много полезна книга, която може да помогне на всеки да реализира най-доброто от себе си.Прочетете тази малка книжка и ще разберете какъв е пътят към успеха в която и да било област от живота.

 • az - 16:58, 22 апр.

  kak ste ima komentari,kato balgarina ne razbira elementarni ne6ta ot wivota

Напиши коментар

Коментари