петък, 23 април 2010, 14:20 ч.

Навалица в Биг Брадър

Изгониха Каменарови от къщата, влязоха 5 нови семейства

BNews.bg

Изгониха Каменарови от къщата, влязоха 5 нови семейства

Снощи къщата на Биг Брадър Фемили изпрати едно и посрещна цели пет нови семейства. Чавдар и Радка Каменарови няма да участват в борбата за голямата награда на Биг Брадър Фемили, това решиха зрителите на Нова тв. Дебютиращите двойки са интересни, различни по характер и с уникални истории.

Зрителите на Нова телевизия направиха своя избор - Чавдар и Радка Каменарови няма да участват в борбата за голямата награда на Биг Брадър Фемили. По време на лайфа снощи  две семейства, представители на различни поколения и ценности, се изправиха в сблъсък за оставане в къщата.

Заради пасивното поведение на Радка и Чавдар феновете на предаването решиха да спасят двойката без задръжки - Анжелика и Радо.

Въпреки че семейство Каменарови се доближават най-много до профила на щастливо семейство, посочен в сайта www.bigbrotherfamily.bg, това не помогна за оставането на изобретателя и лекарката в шоуто. 40,4% от зрителите гласуваха за оставането на Радка и Чавдар. Петрови победиха с  59,6% позитивен вот.

И двете номинирани семейства не скриха разочарованието си от новината, за спасяването на Давид и Елеонора в понеделник.

Анжелика беше ядосана, а в погледа на съпруга й Радо се четеше недоумение и шок. Чавдар също беше толкова разконцентриран, че не можа да каже много в своя апел към зрителите от изповедалнята. Как ще се отрази тази новина на съществуващия конфликт между Анжелика и Елеонора? Дали ще задълбочи вече обтегнатите отношения между двете семейства Качанови и Петрови? Предстои да разберем...

Чавдар и Радка напуснаха къщата усмихнати. Възрастната двойка  изглеждаше спокойна от новината за изгонването им. По пътя за шоуто на Иван и Андрей двамата обсъждаха превъзходството на здравото си, нормално семейство и взаимно си даваха кураж. Чавдар бързо се примири с избора на народа. Радка обаче така и не можа да проумее обвиненията, че е скрита и потайна. Тя сподели, че със сигурност ще гледа записите на предаването, за да види защо съквартирантите й са останали с такова впечатление.

Освен новите участници, снощи Биг Брадър поднесе на зрителите и поредната изненада. Още с влизането на първата нова двойка, беше обявена тайна мисия.

Борислава и Пламен Петрови, които в къщата ще наричаме Иванови, за да не бъдат бъркани с Анжелика и Радо, влязоха в къщата със задача.

Пламен трябва да върне самочувствието на потиснатата от съпруга си Корнелия. След влизането на музиканта Корнелия трябва да се чувства като най-ухажваната жена. Русокосата певица Борислава пък трябва да флиртува с Радослав и да събуди инстинкта му на ловец.

Ако се справят успешно с мисията си, Борислава и Пламен ще увеличат бюджета си в къщата от 800 на 1400 лева. Биг Брадър ще оценява усилията, които влагат в изпълнението на задачата си. Семейство Иванови имат възможност да разкрият мисията си пред съквартирантите след края й, ако преценят за нужно. Ще се справят ли певицата и музиканта с мисията си? Предстои да разберем...

Тайната мисия „Къщата на изкушението" умишлено е насочена към най-устойчивите семейства в къщата - Трифонови и Петрови.

Те трябва да покажат, че са непоклатими. Христо и Корнелия,  както и Анжелика и Радо,  трябва да докажат, че когато партньорите държат един на друг, те устояват на всички удари и изкушения. Как ще реагират Корнелия и Радо? Ще запазят ли достойнство или ще се поддадат на ухажорите си? Предстои да видим...

Представяме ви петте нови семейства, които влязоха снощи в Биг Брадър Фемили.

 София и Цончо Колеви

sofia_i_concho_kolevi_400Силни характери, силни личности, ред и дисциплина

София е на 58 години, Цончо е на 59 години. Семейство Колеви са от село  Кътина и имат син Станимир на 38 години. Цончо е човекът, когото медиите разкриха още преди да влезе в къщата. За него всички говорят от дни. Името му се свързва с две от най-обсъжданите имена в обществения живот - това на министър-председателя Бойко Борисов и това на шефа на Октопода - Алексей Петров. Цончо е личен треньор на Бойко Борисов и бивш треньор на Алексей Петров в националния отбор по карате.

Цончо е бил професионален танцьор по народни танци, преподавател по бойни изкуства в МВР, помощник-началник в щаба на червените барети, а в момента има спортно-учебен център.

Спортът винаги е бил в кръвта му и е възпитал у него абсолютна дисциплина и сила на характера. Преди години Цончо се изправя очи в очи със смъртта, докато обезврежда терорист, завзел самолет в Сарафово. Тази случка променя съдбата му и силно повлиява начина му на живот. Съпругата му София също обича да доминира и да ръководи нещата. В момента тя е управител на парфюмерия. Двамата са уравновесени и улегнали, но смятат да внесат ред и дисциплина в къщата. След влизането им нищо няма да бъде същото, защото Цончо не толерира простащината и  насилието. И двамата са много силни характери, а след дълъг семеен живот, просто няма сила, която да провокира ревност помежду им. И все пак, София се дразни, когато Цончо не й обръща внимание. Животът им се развива циклично, на всеки 18 години правят голяма промяна. 18 години са живели в Бургас, 18 години са били в Стара Загора, 18 години - в София, и последните 18 - в Маями. Заминават за САЩ, без да познават никого там, за да осигурят по-добро бъдеще на сина си. Много от познатите им не знаят, че са се върнали и ще разберат това от ефира на Нова телевизия. Цончо има много известни приятели като Андрей Слабаков, Божидара Бакалова, Анета Сотирова и Георги Тошев. Те влизат в къщата с 1400 лева заплата.

 Цанка и Антоний Генчеви

canka_i_antonii_genchevi_400Спомени за Канарските острови, коктейлите на плажа и една затихваща любов...

Цанка Стоянова на 39 години, Антоний Генчев е на 40. Антоний е брат на участничките във ВИП сезонът на Big Brother - Ивайла и Божидара Бакалови. Антоний и Цанка имат по един брак зад гърба си. Семейство Генчеви не са женени, но ги свързват 20 години съвместен живот и две деца - Марк на 2,5 и Томас на 12 години. Антоний има син от предишния си брак - Галин на 23 години.

Антоний е доминиращ и самоуверен мъжкар, който най-много се гордее със себе си.

Той обича да флиртува и харесва идеята за отвореното семейство. Цанка е отдала живота си на семейството. Тя е силно емоционална и наранена от изневерите му. Връзката им явно отдавна е загубила пламъка си, защото и двамата не помнят някога да са правили нещо мило един за друг. Често се карат, но Антоний не забелязва или бързо го забравя. Цанка пък му прощава всичко от любов. Семейство Генчеви са имали бар на Канарските острови, но строителният бизнес влече повече Антоний и той пренасочва дейността си. В момента семейството живее във Варна, където Антоний е управител на строителна фирма. Двамата ще разполагат с 1400 лева.

 

 Магдалена и Динко Господинови

magdalena_i_dinko_gospodinovi_400Мръсни танци, младост, красота и много страстна любов

Магдалена е на 24, а Динко - на 26 години. Семейство Господинови са от Бургас. Запознават се миналата нова година, когато и двамата са обвързани с други. Харесват се от пръв поглед. Динко й изпраща SMS, но Магдалена е твърда, непреклонна и недостъпна, и не му отговаря. Тяхната приказка започва месеци по-късно, след дълго мълчание от нейна страна. Магдалена копнее за бебе, Динко пък мечтае за пари. Неговият скрит талант са брейк танците, а нейната най-голяма грешка в живота е прекратяването на кариерата й по спортни танци. И двамата си мислят, че командват в семейството. Тя ревнува от бившите му приятелки. Той ревнува от всички. Не защото има конкретен повод и обект, просто е силно влюбен в жена си.

Семейство Господинови са страстни натури, които не се притесняват от силните си емоции.

Всичките връзки на Магдалена са такива. Тя се е разделила по толкова бурен начин с бившият си приятел, че той дори откраднал личните й вещи. В момента Магдалена е собственик на център за красота, а Динко е търговец. Общият доход на семейството е 2500 лв. Тяхната заплата в къщата е  800 лева.

Диана и Добрин Стефанови

dobrin_i_diana_stefanovi_s_dushterichka_karina_400Желязна логика срещу женска емоция

Диана е красива стюардеса на 28 години. Добрин е стажант юрист на 30 години. Той е човек, който трудно ще обориш с думи, а тя е жената, която не обича да седи на едно място. Семейство Стефанови са от Варна и влизат в къщата заедно с дъщеричката си Карина  - на година и два месеца. Имат много силна връзка помежду си, но казват, че не вярват в любовта?! Страстите помежду им са бурни, често се карат, споровете им са тежки, веднъж дори са била на ръба на развода. Добрин влиза в къщата, защото му липсва емоция в брака.

Според Диана има голяма вероятност да се разделят там заради нейната ревност.

Тя е много борбена личност и обича да се оправя сама в критични ситуации. Нейната най-голяма гордост е детето им и това, че е успяла да съхрани семейството си. Динко пък може да се похвали с редица спортни успехи - шампион по бокс, плажен футбол и мини-футбол. Въпреки адреналина в кръвта, Динко не е конфликтна личност, излъчва стабилност, увереност и желязно спокойствие - нали е адвокат.Семейство Стефанови живеят с 5000 лева на месец, а в къщата на Big Brother Family ще разполагат с 2500 лева.

 

Борислава и Пламен Петрови

borislava_i_plamen_petrovi_400Още едни Петрови със страстна връзка, любов към флирта и бохемски разбирания

Борислава е на 32 години, а Пламен - на 34. Семейство Петрови са от София, имат сключен граждански брак и дъщеря на 10 години - Мелани. Това което нямат, е собствено жилище. Музиката е в душите и на двамата - тя е певица, а той - клавир в оркестър „Кристали".

Софи Маринова е най-близката им колежка.

Запознават се по време на участия. След шеметна връзка, съвместни пътувания, много музика и веселби се ражда Мелани. Борислава пренебрегва кариерата си, за да си гледа детето. Пламен продължава да пътува често заради професионални ангажименти. Това малко обтяга напрежението помежду им. Той не вярва във вечната любов, докато Борислава, като всяка една жена, мечтае за нея. Борислава не смята, че Пламен е идеалният партньор за нея и майка й я подкрепя, защото тя също не го харесва. Борислава и Пламен имат разногласия, но това като че ли само подклажда страстта помежду им - семейство Петрови определят секса за изключително важен за връзката им. И двамата много обичат да флиртуват. Ще намерят ли още сходства с Анджелика и Радо Петрови, които вече са в къщата? За да не бъркаме новите и старите Петрови, Борислава и Пламен ще носят фамилията Иванови в къщата. Те живеят с 2000 лева на месец, а влизат в къщата с 800 лева.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • nikomaxx - 11:07, 11 май

    прав си венко...всичко е предначертано...жалко за другите просто си губят времето там.тъпите качанови не заслужават..

  • Vqrva6t - 15:29, 23 апр.

    Horata se rajdame gre6ni v svoqta sa6tnost.Iznevqrata e s nas i nie trqbva da i se otdadem.Prepora4vam na mladite dvoiki da ne skly4vat brak v carkva s dumite 4e 6te sa verni na partniora si za6toto tova e licemerna laja i taka se plue v liceto na obi4niq ni gospod bog.Prepora4vam da ostavite licemerieto i da se otdadete na sex nai ve4e s men.Amin!

  • венко - 15:08, 23 апр.

    Стига сте будалкали хората с тия номинации и,изгонвания и вкарваници на нови семейства.Готов съм да се обзаложа ,че всичко се прави и води към победа за Елеонора и Чехльо.Бас хващам за каквото кажете.

Напиши коментар

Коментари