понеделник, 26 април 2010, 11:10 ч.

Премиера в Сатирата

Нона Йотова се превръща във вятърничава домакиня

BNews.bg

Нона Йотова се превръща във вятърничава домакиня

Сатиричният театър "Алеко Константинов" излиза с нова премиера на 30 април. Това е постановката на Боил Банов "Тайният живот на мисис Уайлд" от Пол Зиндел. Сред звездите в нея са Нона Йотова и Деян Мачев (Дидо).

 „Тайният живот на мисис Уайлд" от Пол Зиндел е новата премиера на Сатирата. Неин режисьор е Боил Банов. Сред звездите на театъра, които ще можем да видим в нея, са Нона Йотова и Деян Мачев (Дидо). Първото представление ще се играе на 30 април.

За Милдред Уайлд ( в ролята Нона Йотова) ежедневието е строго разграфено между трите филма в кварталния киносалон и програмата с телевизионни игри. Запалена почитателка на холивудската фабрика за мечти Милдред се отнася спокойно, както към непрестанните диабетични кризи на съпруга си - сладкар, така и към опасността семейството й да се озове на улицата, след като домът й бъде съборен.

Как дългоочакваното участие в телевизионно състезание ще промени съдбата на вятърничавата домакиня, дали щастието ще й се усмихне и тя ще поеме по бляскавия път на филмовите звезди? Това е тайната, която ще се разкрие пред мисис Уайлд.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • -------- - 17:55, 28 апр.

    Е ама те са страшни тия звезди, бе. Няма ли кой да сложи край на мъките им.

Напиши коментар

Коментари