събота, 24 април 2010, 13:04 ч.

XXL

Регулатори на „Уолстрийт” гледат порно, вместо да борят кризата

BNews.bg

Регулатори на „Уолстрийт” гледат порно, вместо да борят кризата

Висши държавни служители, които по принцип трябва да наблюдават банковия сектор в Америка, са прекарвали часове наред в гледане на порно точно по време на финансовата криза. Някои от служителите са с годишни заплати между 100 000 и 222 000 долара.

 

Висши държавни служители са прекарали часове наред в гледане на порно материали на правителствени компютри, вместо да регулират Уолстрийт по време на най-тежката финансова криза от 30-те години насам.

Вътрешен доклад на Американската Комисия за борсите и търговията с ценни книжа (Securities and Exchange Commission или SEC) заключава, че повече от 30 нейни служители са били разследвани за разглеждане на порно материали на служебни компютри. Общо 17 от тях са висши служители, които печелят между 100 000 и 222 000 долара годишно, пише „Таймс онлайн”.

Най-големите нарушители били хванати, че разглеждат хиляди порно материали по осем часа на ден. След това някои от тях сваляли филмите на CD и DVD дискове и ги съхранявали в различни шкафове в офиса си.

В друг случай счетоводител бил блокиран повече от 16 000 пъти за месец от интернет филтър, който не му позволявал да влезе в различни порнографски сайтове. Независимо от това, че системата автоматично му отказвала достъп, той все пак успял да натрупа внушителна колекция от порно изображения на своя компютър. 

Главният инспектор на SEC е извършил 33 проверки на служители, влизали в порно сайтове през последните 5 години. В доклада се посочва, че 31 от тези проверки са извършени две години и половина, след като избухна финансовата криза.

Случилото се в SEC на практика не е нещо необичайно – проучвания сочат, че 16% от мъжете в САЩ гледат порно от служебните си компютри.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ - 21:24, 12 май

  И по 333 000 долара годишно да взимат, пак си остават комплексирани малки човечета с големи сексуални проблеми. Докато зяпат у компютрите и плахо дървят жалки пишлета, аз еба млади пички с огромния трънски хуй. Приличаме си само по едно - не ни пука от кризата.

 • S - 19:41, 25 апр.

  брей как ги разбиарте само вие двамата

 • С - 13:46, 24 апр.

  СЕГА ЩЕ НИ ИСТИСКАТ С ТАКСИ ДАНАЦИ И КВОТО МОЖЕ ДА ВДИГНАТ НО ХОРАТА ЩЕ ДЪРЖАТ ДО ЕДНО ВРЕМЕ

 • Е - 13:45, 24 апр.

  ПРАСЕТАТА ОТ WALL STREET И ПРАСЕТАТА ОТ БАНКОВИЯ КЪРТЕЛ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА СПАСЯТ МОНЕТАРНАТА СИСТЕМА НО НЯМА ДА УСПЕЯТ

Напиши коментар

Коментари