понеделник, 26 април 2010, 18:12 ч.

Сблъсък на лагерите

Стари срещу нови в борба за надмощие в къщата на Биг Брадър

BNews.bg

Стари срещу нови в борба за надмощие в къщата на Биг Брадър

Тази вечер в Биг брадър лайф ще видим сблъсъкът между старите и новите съквартиранти. Новите семейства пропукаха сигурността на старите кучета в къщата. Психологът на предаването Ани Владимирова ще разкаже повече за завзаимоотношенията в новодошлите двойки.

Тази вечер - сблъсъкът, който всички чакаме - старите съквартиранти застават срещу новите с възможност да отвърнат на удара от изненадващата им поява. Новите семейства пропукаха сигурността на съквартирантите в къщата. Хората, които се виждаха като победители, сега се чувстват сериозно застрашени.

Защо е така, ще обсъжда психологът на Биг Брадър Фемили - Ани Владимирова. Тя ще разкаже повече за взаимоотношенията в новите семейства, превъзхождат ли те старите и с какво? По какво се различават новите участници като характери и качества?

Ще се запознаем с настроенията в двата лагера. Старите, които подозират и се съмняват във всеки, особено в Антоний. Новите, които не получиха шанс да се покажат като личности, а веднага бяха поставени под общ знаменател - врагове. Как това разделение се отразява на живота в къщата? Какви стратегии изграждат противниците?

По-късно в шоуто Биг Брадър ще постави двата враждуващи лагера в открит двубой.

Състезание в три рунда ще даде възможност за надмощие на един от лагерите.

По три семейства от всеки отбор ще бъдат избрани за участие в битките, още преди да бъдат обявени задачите.

В първи рунд по едно семейство от отбор ще отговаря на въпроси от обща култура, като решаваща е бързината на отговора. Вместо да натискат бутон, за да дадат своя отговор, участниците ще чупят яйце в главата си. Във втори рунд две семейства ще се надпяват. Азис и Денис Ризов ще бъдат журито в студиото, което ще оцени изпълненията на съквартирантите. В трети рунд участниците ще трябва да ядат буболечки и да преборят отвращението си от тях.

Победителите в двубоя ще получат три допълнителни номинационни точки за номинациите в четвъртък. Тези точки ще бъдат дадени на противниците веднага, още тази вечер.

В Биг Брадър лайф ще видим също скандал от ревност, предизвикан от тайната мисия на Борислава и Пламен.

Беларуската Анжелика далеч не е толкова освободена, колкото претендираше, когато се отнася до съпруга й Радослав.

Къща на изкушението ли е къщата на Биг Брадър Фемили?

Какво ще се случи днес - кой е по-силен старите или новите съквартиранти? Предстои да разберем в 20:00 ч. по Нова телевизия.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • абв - 10:47, 27 апр.

    ПРОСТОТИИ.

Напиши коментар

Коментари