вторник, 27 април 2010, 15:25 ч.

Войната продължава

Старите съквартиранти победиха новите

BNews.bg

Старите съквартиранти победиха новите

Новите съквартиранти претърпяха тежък разгром. Снощи отборът на старите съквартиранти победи новите в открит двубой с резултат 3:0. Това донесе на старите 3 допълнителни номинационни точки. Те "наградиха" с тях мъжете от новия лагер - Пламен, Динко и Антоний.

Снощи отборът на старите съквартиранти победи новите в открит двубой с резултат 3:0. Решителната победа донесе на старите три допълнителни номинационни точки, които те разпределиха на мъжете от конкурентния лагер, участвали в двубоите. Така Пламен, Динко и Антоний вече имат по една точка за номинациите в четвъртък.

Новите съквартиранти претърпяха тежък разгром, но не се сломиха, а започнаха да правят анализ на своята загуба. В другия лагер се чудеха как професионални певци не се справиха с надпяването, а Анжелика не беше доволна от начина, по който разпределиха точките.

Мисия „Сърдити старчета"

radohrostipavlinveselin-starcheta_400Нова мисия превърна съквартирантите в старчета, а къщата на Биг Брадър Фемили - в старчески дом с оптимистичното име „Стълба към рая". В следващите три дни Динко и Магдалена Господинови ще бъдат болногледачи, които ще се грижат за всички в дома. Единствено те могат да приготвят ядене и да пазаруват в магазина.

Останалите съквартиранти ще бъдат пенсионери със сиви коси, които ще ядат храната си, пасирана на каша. Старчетата ще вземат участие в две изпитания, а болногледачите - в едно. Залогът е 25% от месечния бюджет на всяко семейство. За да е успешна мисията, съквартирантите трябва да се справят с поне две от изпитанията.

Предстои да разберем как ще се справят съквартирантите с мисията и как ще се представят болногледачите.

Анжелика има нов враг - пореден скандал от ревност

anjelika_bqsna_na_borislava_400Само преди дни се разигра най-яростният женски скандал в къщата между Анжелика и Елеонора. Заплахата от новите семейства подейства сплотяващо на отношенията между двете. Анжелика и Елеонора се извиниха една на друга и се съюзиха срещу общия нов враг.

Гневът на Анжелика сега е насочен към Борислава - певицата, която флиртува с мъжа й Радо. Войната от ревност придоби мащабни размери и дразни и напряга всички в къщата. Вижте как невинно отваряне на кутия с бисквити стана повод за пореден скандал. Как Анжелика заплаши съпруга си - гледайте в епизода сряда вечер.

Изглежда, че тайната мисия на Борислава ще бъде успешна. Как ще приключи всичко? Как ще реагира Анжелика, като разбере, че всичко е било игра?

Какво общо има Антоний с Елеонора?

Изолацията води старите съквартиранти до съмнения и абсурдни заключения. Антоний е сериозна заплаха за всички, защото използва най-силното си оръжие - информацията от външния свят, както и слабостите на хората в къщата.

Съквартирантите търсят нещо скрито и дълбоко около него. До къде ще ги отведат съмненията им? Какво обяснение намериха съквартирантите за закрилническото отношение на Антоний към Елеонора? Гледайте тази вечер по Нова телевизия.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари