вторник, 11 май 2010, 13:36 ч.

Слаби нерви

Журналист от СКАТ иска 10 000 от Петър Стоянов за шамар

BNews.bg

Журналист от СКАТ иска 10 000 от Петър Стоянов за шамар

Бившият журналист от телевизия СКАТ Георги Жеков иска 10 000 лв. обезщетение от експрезидента Петър Стоянов, пише във вторник в.”24 часа”. Водещият на „Безкомпромисно” го съдел за лека телесна повреда, причинена от… шамар.

Инцидентът станал на 9 септември 2009 г. до НДК и е записан с камера. В понеделник Софийският районен съд поискал от СКАТ записа, за да го изгледа. Съдът назначил и медицинска експертиза, тъй като след инцидента Жеков си е извадил свидетелство за „кръвонасядания по лицето”.

 

Инцидентът станал по време на панихидата за загиналите по лагерите и затворите на комунизма на мемориала им до НДК. Жеков, заедно с оператор, бил там, за да прави репортаж. Той видял, че на мястото присъства и Петър Стоянов. „Какво правите тук, като ядохте и пихте с убийците на жертвите? Изкарахте живота си по резиденциите, а имате наглостта да се появявате тук”, провокирал експрезидента журналистът.

 

Тогава Стоянов се изнервил и нарекъл двамата с оператора „провокаторчета” и „ченгета”. „Настоявах да отговори на зададените му въпроси. Стоянов обаче отказа и се обърна. Както беше с лявото си рамо към мен, той внезапно се обърна и с всичка сила нанесе неочакван шамар по бузата ми”, описва премеждието журналистът Георги Жеков.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Светослав Бацоев - 00:13, 30 юли

  Жеков - президент

 • знаещ вече - 09:37, 24 май

  Ето сега виждаме истинското лице на т.нар.демократи,създадени в лабораториите на ЦК и ДС!Жеков му казва елементарни истини и другарят демократ изпада в истерия!Такива като Стоянов бяха свикнали да имат под ръка някаква маса балами,един от които бях временно и аз,които да им осигуряват статуквото на опоненти на комунягите.Само че годините минават и нещата се изясниха.Никога повече такива като Стоянов могат да заблудят мислещите и виждащи какво става хора в България.Точка по въпроса!

 • Майнев 2 - 23:52, 22 май

  Повече е трябвало да иска Георги Жеков от Пешо Майната-той има много пари...

 • ? - 11:53, 13 май

  ЗА КАКВО СЕ ДАВА СЦЕНА НА ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП

 • Delfort - 17:46, 12 май

  Хайде сега Петьо и ти си кажи, щото се оказа че Иван всъщност не е имало какво да си казва, но твоето сега се вижда.

 • Пачов - 16:33, 12 май

  Бат Петьо е наш,червен другар-навремето свиреше с китара по партийни сбирки из стария град.И жена му е наша другарка-пратихме я навремето в ГДР при нашите източногермански другари да се обучава по международно комунистическо право.После се залюби с наш другар-шофьор от УБО в посолството ни в Лондон.Но за нашата партия това няма значение-важното е да служат на нас.Ха-ха-ха-ха

 • м-34 - 15:27, 12 май

  Те се РАЗВЕДОХА петър стоянов и жена му.Тя се оказа поредната курва а те поредното лицемерно семейство които ни дотегнаха от екрана 20 години С ЛИЦЕМЕРНО ПОУЧИТЕЛНИТЕ СИ СТЕРИЛНИ ИЗБЛИЦИ!:)ЖЕКОВ ТИ ИМАШ МЯСТО В МЕДИЯ Б И ВЯРВАМ СКОРО ЩЕ НИ РАДВАш ОТ ЕКРАНА ТУК С СВОЯТА НЕПРИМИРИМОСТ И УСТОИ СПРЯМО ТЕЗИ УРОДИ -ЛИЦЕМЕРИ МАЙМУНИ КОИТО ДОБРЕ СИ ЖИВЯХА 20 ГОДИНИ И ОЦЕЛЯВАХА В СРЕДА НА ХОРА КОИТО СА ПО МАЛКО ОБРАЗОВАНИ И ЗА КОИТО Е ВАЖНО САМО ДА ЯДАТ И СЕРАТ БЕЗ ДА ТЪРСЯТ СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ!:)БЪЛГАРСКИТЕ РЕАЛНИ ТРУДОВИ ХОРА СМЕ С ТЕБ ГОСПОДИН ЖЕКОВ!:) КАЗАХ!:)

 • мъж под чехъл - 13:45, 12 май

  В "Мисия Лондон" я видяхме жена му на Стоянов, на нея да беше ударил шамар, че излага държавата и президентската институция.

 • MIB - 12:21, 12 май

  Още една жалка провокация на дебила Жеков и смешната телевизия СКАТ.Трябваше да изяде един хубав бой!

 • С - 11:47, 12 май

  БРАВО НА ЖУРНАЛИСТА

Напиши коментар

Коментари