петък, 14 май 2010, 15:33 ч.

Кръвна връзка

Елеонора намери своя баща

BNews.bg

Елеонора намери своя баща

В понеделник битката за оставане в къщата ще бъде между патриархалното семейство на Христо и Корнелия и артистичното на Пламен и Борислава. На лайфа в четвъртък стана ясно и че Недялко е биологичният баща на Елеонора с 99,9% вероятност.

Снощи жените номинираха три семейства за изгонване от къщата на Биг Брадър Фемили. Семейство Качанови са с девет точки, семейство Иванови - със шест точки и семейство Трифонови - с три точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха велинградската двойка Давид и Елеонора.

Така, в понеделник битката ще бъде между патриархалното семейство на Христо и Корнелия и артистичното семейство на Пламен и Борислава. До елиминациите вота за гласуване е негативен. Зрителите гласуват за семейството, което искат да изгонят от къщата. Кое ще бъде то постигналите съвършен синхрон поморийци или забавните, но и доста прикрити музиканти? 

Баща и дъщеря за първи път заедно

Отговорът, който чакаме от понеделник, стана ясен снощи. Недялко Нанов влезе в тайната стая и там, заедно с Елеонора, отвори пликът с резултата от ДНК теста. Елеонора прочете на глас заключението от експертизата.

Недялко е биологичният баща на Елеонора с 99,9% вероятност.

Двамата прекараха един час заедно в тайната стая в разговори за драматичната истина. Елеонора зададе на баща си много въпроси, а Недялко разказа друга версия за историята на зачеването на Нора.

По неговите думи това се е случило в град Хисар, в дома на майката Теодора. Недялко призна, че Теодора е идвала при него, за да му съобщи за бременността си, както и, че той я е отпратил, защото не е имало какво друго да направи.

„Когато тя дойде и ти каза, ти какво направи?", настояваше да знае Нора. „В този момент аз нямаше какво да направя. Мислех, че тя ще направи аборт", призна си Недялко.

Нанов разказа на дъщеря си за живота си, за братята й и поднесе своите извинения за постъпката от миналото. "Миналото е минало. Няма как да го промени. Ще приемеш ли моите извинения, за да продължим напред?", попита Недялко. „Как мислиш, че мога да ги приема толкова лесно?", отвърна Нора.

Малко след това красавицата също направи своето искрено признание:

„Странно е, но някак излъчваш много добра енергия. Радвам се, че си тук, че имам възможност да те опозная."

nedqlko_na_razpit_400След тези откровения двамата заедно - баща и дъщеря - влязоха в общата къща при останалите. Нора представи баща си на съквартирантите, но не всички споделиха нейната радост и еуфория.

Някои стояха будни от любопитство, а други не можаха да затворят очи от нерви. За Христо, Павлин и Цончо възобновената семейна връзка дава предимство на велинградчаните в борбата за голямата награда.

Неверниците внимателно разгледаха резултатите от експертизата и зададоха въпросите си.

В епизода на Биг Брадър Фемили в петък вечер ще видим:

Бурната реакция на съквартирантите от поредното спасяване на Качанови от зрителите. Съквартирантите не могат да проумеят как зрителите спасиха не безупречните Трифонови, а велинградското семейство с проблеми.

Изтънченият вкус на фолк примадоната Борислава не съвпада с този на общата маса. Тя решава да не уважи трапезата със своето присъствие и да застане срещу новият ред в кухнята.

Певицата Боби усеща, че в къщата не я харесват. Обидена и ядосана на останалите, че не й се кланят, а ядат от храната й, Боби се самоизолира и се дразни на мъжа си Пачо, че търси контакт с другите.

Домакините Корнелия, Сашка и Ели не могат да преглътнат факта, че Боби окупира тяхното поле за изява - кухнята.

Баща и дъщеря заедно за първи път. Реакцията на съквартирантите и как Веселин отказа „пандизчията" Недялко да спи в стаята му.

pavlin_krade_ot_lilava_staq-kosata_na_korneliq_i_vintovete_ot_girite_na_hristo_400Павлин с тайна мисия. Как за 40 минути най-изпечения тарикат в къщата успя да открадне изкуствените коси на Нора и Корнелия, 3 десни обувки на Ицо, 4 винта от тежестите на гирите на помориеца, както и да изкопчи от устата на съпругата си топли думи като „Обичам те". Всичко това в името на общото благо - да върне обзавеждането в хола, което Big Brother отне, заради бойкота на седмичната мисия.

Павлин и Веселин будят Елеонора - какви нестандартни инструменти намериха двамата, за да създават шум около леглото на спящата красавица.

Биг Брадър - истината с Антоний и Цанка

Тази неделя в изповедалнята сядат Антоний и Цанка Генчеви. Те са първото семейство от новите, което бъде подложено на детектора на лъжата.

Строителният импресарио Тони - брат на сестрите Бакалови, е оставил спомен в леглата на много жени.

Наясно ли е неговата съпруга Цанка с великите му подвизи?

Двамата имат зад гърба си 20 години съвместен живот и са преживяли голяма трагедия. Как тя се е отразила на взаимоотношенията им? Въпроси за тежките и лоши моменти в една връзка, за самообвинения и подозрения, отговорите, на които, ще научим само в Биг Брадър - истината в неделя, в 20:00 ч.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • gneven - 21:57, 14 май

    ега си постановката ! Глупаците нямат край в тази държава ! Нека плащат

Напиши коментар

Коментари