събота, 31 юли 2010, 9:40 ч.

Традиционен събор

БСП води на Бузлуджа 30 000 симпатизанти

BNews.bg

БСП води на Бузлуджа 30 000 симпатизанти

Социалистите се събират на Бузлуджа, за да отбележат 119 години от създаването на социалистическата партия. В традиционния събор се очаква да вземат участие 30 000 членове на партията и симпатизанти.

С традиционен събор и речи ще отбележат социалистите 119-та годишнина от създаването на партията.
На Бузлуджа се очаква да пристигнат с автобуси и коли поне 30 000 членове на БСП и симпатизанти. Още вчера за Казанлък замина ръководството на партията. Всяка година между 31 юли и 2 август червените се събират на Бузлуджа, за да се надъхат преди избори или да се заканят на опозицията, че ще я свалят, ако не
са власт. Очаква се, както на всяка годишнина, и днес своята политическа реч на историческата поляна да произнесе соцлидерът Сергей Станишев.
От МВР в Стара Загора предупреждават за временни ограничения на движението към върха заради националния събор на червените.

От 08.00 ч. до 12.00 ч. е въведена временна забрана за преминаването на моторни превозни средства  с тегло над 3.5 тона по пътя Казанлък - вр. Бузлуджа - Габрово. За товарните автомобили ще бъдат организирани временни местостоянки в района на с. Дунавци, с. Крън и гр. Шипка. От 19 юли проходът Шипка е затворен за ремонт и всички превозни средства движещи се по
направление Казанлък-Габрово се пренасочват по панорамния път през вр. Бузлуджа.
Очаква се от 9.00 до 15.00 часа движението в участъка да бъде допълнително затруднено,
поради придвижването на много хора в това число пешеходци в района на върха. Всяка година по време на събора в подножието на Бузлуджа стават задръствания от огромните колони с автобуси и автомобили.
Гражданите, които ще предприемат пътуване по направление Северна - Южна България да ползват алтернативни маршрути - през проходите Хаинбоаз, Беклемето и други, съветват от полицията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • badkor - 17:38, 18 юли

  Много сте..... За тва сме Зле май трябва да ви понамлим малко..че белкем има безплатен въздох и за народа.

 • Lubo - 19:42, 03 авг.

  на бузлуджа бяхме поне 55-60 000 души! Много сме! Силни сме!

 • . - 17:26, 03 авг.

  Червени бабички и гейчета с червени задници.Куку и пипи.

 • ТИЯ НИЩО ЧУДНО ПАК ДА НИ ЯХНАТ - 13:48, 02 авг.

  БОЙКО С НЕГОВИТЕ ТЪПИ ОЧИЛАТКОВЦИ НАТАМ НИ ВОДЯТ....НО НИЩО ПАК ЩЕ СИ СЕ ВЪРНАТ ПРИ ПАРТИЯТА БКП МАЙЧИЦА - те са си от дено котило...очаквайте наскоро новата тройна КОАЛИЦИЯ ГЕРБ/БСП/ДПС...картите отдавна са раздадени - кой разбрал разбрал

 • пиф - 19:00, 01 авг.

  Прав е Хикмет!Тези некадърници ни водят към нищото!

 • Polkovnik - 07:51, 01 авг.

  Хайде все пак да видим тези социалисти!Ако възрастта им е под 40-45 години - добре, С.С. ще може да разчита на тях,ако не се разбягат, поне 15-20 годи-ни.но ако са бели като гълъби/чайки,още 10-15 години и край!Защо ми се струва,че преобладаващата част от електората на социалистите са пенси-онери.Така партия не се съхранява.Вие сериозно ли смятате,че след 10 годи-ни на Бузлуджа ще отидат потомците на Г.Първанов,Гущеров,Г. И Кр.Гергови, Червеняков, Орешарски и сие!Ако те не отидат,кой ще поведе червената чета- А.Кутев,М.Манолова,К.Нинова - хайде да не говорим глупости!

 • местен - 23:51, 31 юли

  ДА БЯХА ИМ ДАЛИ ПО ЕДНА МЕТЛА И ЛОПАТА ДА СИ ПОЧИСТЯТ "ЧИНИЯТА" НА БУЗЛУДЖА, ЧЕ ВЪТРЕ Е ЗАДРЪСТЕНО ОТ БОКЛУЦИ. ПОНЕ МАЛКО РАБОТА ДА СВЪРШАТ КАТО СА ТОЛКОВА ИНТУСИАЗИРАНИ, А НЕ ДА ГРАЧАТ ГЛУПОСТИ И ДА РЪСЯТ ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ.

 • БУЗЛ - 21:49, 31 юли

  БСП води на Бузлуджа 30 000 ИЗКУФЕЛИ И ПРОСТИ симпатизанти.

 • па и аз да кажа нещо - 17:29, 31 юли

  Хикмет може да е всякакъв, но в едно е прав - Турция е в Г-20. Когато НРБългария беше на 27 място в света по качество на живот, Турция беше извън класацията...и коя е скапаната държава?

 • marystaneva - 17:04, 31 юли

  Малко статистика за БСП на Бузлуджа: 2007 - почти 100 хиляди; 2008 - към 50 хиляди; 2009 - 30 хиляди; 2010 - 20 хиляди. Или намаляват по естектвен път, или народът взе да поумнява.

Напиши коментар

Коментари