четвъртък, 09 септември 2010, 14:48 ч.

На катедрата

Масларова стана доцент в Стара Загора

BNews.bg

Масларова стана доцент в Стара Загора

Емилия Масларова стана доцент в катедра „Социални дейности“ при Медицинския факултет на Тракийския университет.

Бившият министър на труда и социалната политика Емилия Масларова стана доцент.

 

Тя е назначена за преподавател в Катедра „Социални дейности“ при Медицинския факултет на Тракийския университет, съобщава в. „Старозагорски новини“.

 

„Явила съм се на конкурс, спечелила съм мястото, назначена съм,

 

потвърди пред BNews Емилия Масларова. Тя поясни, че ще преподава "Социални дейности" на студентите от Тракийския университет. Попитана как ще съчетае депутатството с преподавателската дейност, Масларова отговори, че ще следва модела на всички останали народни избраници, които са доценти и професори и упражняват дейността си. Тя щяла да направи програмата си така, че

 

лекциите й да се провеждат в дните без пленарни заседания - най-вероятно понеделник и вторник.

 

Масларова е била назначена в началото на август т.г. със заповед на ректора след спечелен конкурс. Конкурсът в катедра „Социални дейности“ е бил обявен още през миналата учебна година и публикуван в Държавен вестник.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Ибрикчиев - 15:06, 03 септ.

  Жечев се кланяше на Б.борисов заедно с доц.В.Цанков в т.нар."колеж по туризъм" в гр.Рила.Това са измислени преподаватели,иначе гешефтари.

 • emi - 17:22, 10 окт.

  mnogo mi xarasva docentkata

 • High-jacker II - 21:29, 08 май

  А Аз след това събитие съм Люк-Сайп Улкър!

 • бай Добри - 19:23, 21 дек.

  Това е девалвация на висшето образование в България.подобни "доценти" и "професори" са още Васил Цанков,Добри Димитров,Траян Лялев,Васил Жечев и разни други чалга-учени.Написали разни брошурки с комунистически език и ги продават на студентите .Ако не ги купят,студентите не изкарват изпита.

 • Помиев - 23:21, 18 ноем.

  Масларова е "доцент" колкото Кушлев е професор.Има и други подобни "доценти" като др.Масларова-доц.Васил Цанков,Васил Жечев,Христо Сантулов(и той от Стара Загора) и разни други мошеннци

 • ЗДССНВ - 18:54, 10 септ.

  ЩШИ - 19:12, 9 сеп ТАЗИ ТЛЪСТА ТРЪТКА НАЛИ ЩЯХА ДА Я СЪДЯТ, НЕЩО МАЙ ПАК САМО ПРИКАЗКИ!!!

 • шефа - 16:45, 10 септ.

  На тази мазна мърша Масларова и пожелавам мазно да я вкарат в затвора ,и там да преподава френси на мангалките,а доцентската тапия да и я вкарат мазно отзад.До - ГЕРБ ,нали обещахте тези боклуци да ги видим в затвора,и вие сте същата пумия.

 • VipShok - 14:41, 10 септ.

  Скоро и орден Стара планина ще й дадат!

 • teo - 14:32, 10 септ.

  БОЙКО И ЦЕЦО, ПРЕСТЪПНИЧКАТА МАСЛАРОВА ВМЕСТО В ЗАТВОРА, СТАНА ДОЦЕНТ В СТАРА ЗАГОРА, КЪДЕТО СИ ПОСТРОИ МАСЛАРСКИТЕ САРАИ В СТАРОЗАГОРСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ! ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХТЕ? ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КАТО МАСЛАРОВА ЩЕ ВИ ЯХВАТ И ИЗНУДВАТ, СЛЕД КАТО ВИЕ НЕ ГИ ВКАРАХТЕ В ЗАТВОРА! ВИЕ СИ ИЗБРАХТЕ ТОЗИ ПОЗОР И ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗАТВОРА! ОК???

 • минувач - 13:34, 10 септ.

  В Стара Загора, естествено! Нали там изтекоха ония пари...

Напиши коментар

Коментари