петък, 12 ноември 2010, 8:53 ч.

Кампания

Дерматологични клиники предлагат безплатни прегледи

BNews.bg

Дерматологични клиники предлагат безплатни прегледи

В 5-те най-големи дермато-венерологични клиники в страната се провежда национална кампания по диагностика на кожни заболявания. 0т 15-ти до 19-ти ноември пациентите ще могат да получат безплатни консултации и прегледи.

Второто издание на националната кампания „Диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания” ще се състои от 15 до 19 ноември, 2010 г.

Ще бъдат обхванати 5-те най-големи университетски дермато-венерологични клиники  в София, Пловдив, Стара Загора и Плевен, съобщиха от ВМА.

В рамките на кампанията пациентите ще бъдат консултирани и преглеждани безплатно. Ще бъдат провеждани и алергологични тестувания, без заплащане на такси.

Основната цел на кампанията е да популяризира проблема за алергичните кожни реакции сред обществото и в медийното пространство. Ще бъдат дискутирани възможностите за диагностика, лечение и профилактика на тези заболявания.

Фокусът този път ше бъде поставен на професионалните алергични кожни заболявания.

Сред най-честите причини за временната нетрудопособност е кожната алергия.

Тя се среща при над 30% от активното население в развитите и развиващите се страни.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари