четвъртък, 23 декември 2010, 21:57 ч.

По празниците

Родната полиция ще бди по пътищата за българо-гръцката граница

BNews.bg

Родната полиция ще бди по пътищата за българо-гръцката граница

Полицейски патрули ще има по пътищата за българо-гръцката граница в празничните дни, каза пред “Фокус” комисар Тодор Георгиев, директор на Регионален граничен сектор Смолян.

Като цяло пътищата в цялата гранична зона са мокри, не са замръзнали, но температурите са ниски, съобщи комисар Георгиев. „Нека пътуващите в по-късните часове и през нощта да имат предвид, че пътищата се заледяват.

Пътищата са изчистени и опесъчени, но нека да карат внимателно, защото има рискови участъци". 

От граничните пунктове към вътрешността на Гърция пътищата са почистени и са в добро състояние. Там също пътищата са мокри и се опесъчават, има рискови участъци, особено при ГКПП „Златоград”- Екзохи и ГКПП „Илинден”. „На гръцка територия има значителни наклони и състоянието на настилката много бързо се променя от мокро в заледено. Шофьорите трябва да бъдат внимателни, но и подготвени по отношение на зимни гуми и всички приспособления. Метеорологичната прогноза не говори за сняг, но нека да са подготвени за всичко”, заключи комисар Тодор Георгиев.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари