петък, 31 декември 2010, 10:30 ч.

В навечерието на 2011

Традициите в Банско и Смолян оживяха в ефира на ТВ7

BNews.bg

Традициите в Банско и Смолян оживяха в ефира на ТВ7

Традициите в Банско и Смолян оживяха в ефира на ТВ7. В навечерието на Новата година екипът на сутрешния блок “Бодилник” гостува на известните с красотата и автентичните си обичаи български градове

Сутрешният блок на ТВ7 „Бодилник" гостува на емблематичните за България градове Банско и Смолян. Разбира се, в навечерието на Нова година студиото в София също се раздвижи под ритмите и танците на ансамбъл „Росна китка".

Николай Бареков разговаря с кмета на Смолян Дора Янкова на площада в Смолян, която пожела  повече човещина в отношенията между хората.

На своите колеги кметове председателят на НСОРБ Дора Янкова пожела една градивна и по-малко изборна 2011 година.  

Зрителите на ТВ7 имаха възможността да се насладят на невероятния талант на родопските певци и танцьори, да чуят стихове на живописния местен диалект.

Пак на живо водещата Ива Стоянова запозна зрителите с обичаите в Банско и опита от вкусните гозби, приготвени от бански домакини.

Кукери прогониха злото, за да се радват зрителите на спокоен и щастлив живот.

Всеизвестен факт е, че Банско привлича със своята автентичност  и красота много чужденци и туристи. Словачката Катарина, която живее със съпруга си в китното градче, пожела на бански диалект здраве и благоденствие на всички зрители.

Неуспелите да гледат новогодишното издание на „Бодилник" загубиха страхотна загрявка за новогодишно настроение, но за тяхно успокоение - изненадите ще продължат и догодина.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • м-35 - 13:28, 01 ян.

    ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА БРАТКО ВАСКО!:)ДА СИ ЖИВ ЗДРАВ И ВИНАГИ ТАКА ИНТЕЛИГЕНТЕН което е ПРИЗНАК ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СТАВАМЕ ТОЛКОВА ПО БЪРЗО ЩЕ НАПРАВИМ БГ С ПРАВИЛА И ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ където ЕМОЦИЯТА В ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА да не е ВОДЕЩА!:) ВАСКО ти самия ПРЕДПОЛАГАМ СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ как ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА ПРЕДРАЗПОЛАГА ЗА СЪЩОТО ЛИЦЕМЕРИЕ с което КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ 20 ГОДИНИ РАЗСИПАХА БГ!:)ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ и от ТАМ ОТЛИЧЕН ПСИХОЛОГ ПО ГЕН и ПРОМЕНИХ ТОЗИ КАЗУС тук и сега:)КАКТО НА ВСЕКИ ПО ЕЛЕМЕНТАРЕН ГРАЖДАНИН първата РАБОТА В ЧАТА Е ДА ЛИЦЕМЕРНО-СТЕРИЛЕН в изказ И ПОСЛАНИЯ АЗ ОБЪРНАХ НА 180 ГРАДУСА тази ПОРОЧНА ПРАКТИКА !:)ЗАЩОТО ПРИЯТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА Е ИСТИНСКО НА БАЗА МИСЪЛ- ИДЕИ- ИЗКАЗ а не на ПОДЛАГАНЕ И МАЗНЕНЕ КАКВАТО ПРАКТИКА БЕШЕ ВИ НАЛОЖЕНА НАСИЛСТВЕНО В БГ 20 ГОДИНИ ОТ ГНУСНИ ПОЛИТИЦИ И МУТРИ!:) РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ ГО ВЪВЕДОХ В ИНТЕРНЕТА И ТОВА ЯСНО СЕ ВИЖДА ОТ ХОРАТА КОИТО ИДВАТ ДА МЕ ЧЕТАТ с МНOГOБРОЙНИТЕ СИ светещи IP -та . ПРИ МЕН ФАЛШ- ЛИЦЕМЕРИЕ И НЯКАК СВЕЖДАНЕ НА ГЛАВА пред гнусното и ДОЛНО НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКОГА!:)ТОВА МЕ ПРАВИ РАЗЛИЧЕН ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ- и само аз ЗНАМ КАКВИ КАЧЕСТВА ТРЯБВА ДА ИМАШ ДА УСТОИШ НА ТОТАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ МАЙМУНИ с големи ПРЕТЕНЦИИ ИНАЧЕ В ЖИВОТА НА БГ!:)НЕ СЕ ОПЛАКВАМ А ОТНОВО СВЕЖДАМ ФАКТОЛОГИЯТА защото ОБИЧАМ КАРТИТЕ ДА СА НА МАСАТА...и после кой КАКВОТО ПОКАЖЕ КАТО ПОТЕНЦИАЛ.ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО И ЧЕСТНО!:) АЗ ЗАТОВА И ЖИВЕЯ !:) МНОГО ЩАСТИЕ ОТ МЕН ВАСКО и те поздравявам с ХУБАВА БЪЛГАРСКА ПЕСЕН!:) VBOX7-Песен от Филма - Мера Според Мера

  • Васил Катинчаров - 11:13, 01 ян.

    м-35, Честита Нова Година! Всичко което пишеш е на място. И слепец може да види, че си силно ерудирана личност. Кефиш ме с коментарите си! Бъди жив и здрав! Последното ми пожелание е и за екипа на BNews и всички във форума!

  • м-35 - 10:48, 31 дек.

    ХАЙДЕ ЧАК ТОЛКОВА ДА НЕ ЗАЛИТАМЕ цитирам-Всички, които не са успели да гледат новогодишното издание на „Бодилник\", загубиха страхотно преживяване. ВСЕ ПАК АЗ ВСЕКИ ДЕН съм СРЕД МОЯ ИЗСТРАДАЛ НАРОД- и ако на някои КАТО ДНЕШНИЯ ВОЯЖ ТОВА ПРАВИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ значи ТОТАЛНО Е ДЕГРАДИРАЛ И НЯМА МЯСТО В НИТО ЕДНА МЕДИЯ в НАЙ НОВА БГ КОЯТО АЗ ПРОМЕНЯМ с РЕАЛНОСТА СИ 10 ГОДИНИ:) ИСТИНАТА Е В ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА КЪДЕТО НИТО БАНОВЕ ПО IP или МАК МОЖАХА ДА СПРАТ МОЯТ ПОТЕНЦИАЛ ОТНОСНО СВЕЖДАНЕТО ЗА МОЯ РЕАЛЕН НАРОД с които ЯВНО СЕГА НАЙ ГНУСНИТЕ И ПРОСТИ В БГ ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВАТ -невизирам тук Бодилник-С ЦЕЛ ВЪЛЧО ДА ИЗПАПА ПАК АГЪНЦЕТО:)НО НЯМА КАК ДА СТАНЕ...МОЯТ ЖИВОТ Е ОТДАДЕН САМО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ВСИЧКИ ВАС БУДНИТЕ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БГ-И В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ смятате ли ЧЕ ЩЕ ОСТАВЯ НЕРОДЕНИ ПЕТКОВЦИ които довчера ЛИЦЕМЕРНО СЕ ГАВРИХА С ВАС -СЕГА ДА СА ПЪРВИ РАДЕТЕЛИ НА БЪЛГАРСКОТО насилствено НАВЛИЧАЩИ ШАЯКА само и само ДА СКРИЯТ ЛИЦЕМЕРИЕТО СИ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА?!:)

Напиши коментар

Коментари