вторник, 18 януари 2011, 14:46 ч.

Една одисея

Как се прави секс в космоса?

BNews.bg

Как се прави секс в космоса?

Отговорът е - никак! Поне засега. НАСА трябва да обърне по-голямо внимание на темата за космическия секс, смята учен от Лабораторията за изследване на мозъка в Калифорния.

Даже не съществуват изследвания за това как би се практикувал секс в космоса, дали може да се зачене дете

и как би подействало на психиката на космонавтите да упражняват любовни ласки в безгравитационно пространство, твърди д-р Рон Джоузеф от Лабораторията за изследване на мозъка в Калифорния и е категоричен, че това е тема от съществено значение за развитието на човечеството, очевидно вече насочено отвъд Земята.

"Хората са сексуални същества, доста мислят за секс.

При едно бъдещо пътуване до Марс например те ще се окажат в дълъг период на изолация и няма да имат много дейности, с които да запълват времето си.", коментира д-р Джоузеф и допълва, че НАСА не може да очаква по време на огромните космически пътешествия астронавтите да се въздържат от нагона си, затова призовава на подобни мисии да се изпращат съпругите и съпрузите и да се изследва все още непознатото явление "секс в космоса".

"Това би помогнало много, ако крайната цел е колонизирането на други планети. Науката трябва да върви напред", заявява д-р Джоузеф.

НАСА обаче за момента отказва коментар върху идеята. Според нейния Правилник за професионална отговорност

астронавтите би трябвало да спазват прилично поведение.

Единственото изявление на агенцията идва от Изследователския център "Лангли", чийто говорител просто констатира, че на този етап НАСА не участва в инициативи за колонизирането на Марс и не прави изследвания върху секса и възпроизводството в космоса или на "Червената планета".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • анелия - 13:52, 16 юни

  не бярно жие изоб6то незнаете как се пражи секс уя жлиза ж на йената путката аз же4е сум го пражила и знам

 • ДИми - 00:16, 23 ян.

  Бай бай, май си е най-обикновен, класически, простоват Бай Ганьо. Бебето било в безтегловност - хахаха, нещастник.

 • . - 12:18, 19 ян.

  Това са пълни глупости! Правени са многобройни опити за забременяване в космоса и от руска, и от американска страна. Гледайте образователните канали, там изобилства от документални филми, базирани върху строги научни факти.

 • Ivan - 10:40, 19 ян.

  Ako vi tryabvat hora, gotov sam da se otdam i na kosmonavtite!

 • КахърСуратлъБей - 10:24, 19 ян.

  Руснаците доста преди тия олигофрени американците са се сетили за това и правиха експерименти на станцията мир.

 • Към Бай Бай - 10:19, 19 ян.

  Това, че бебето го заобикаля течност не значи, че е в безтегловност! Ако беше в безтегловност щеше да се върти хаотично и повечето бебета щяха да се разждат обесени на шъпната си връв..

 • към Бай бай - 00:52, 19 ян.

  и да допълня коментара на бай бай от там идва фразата изтекоха ми водите...

 • гагарин - 23:14, 18 ян.

  Статията е преписана от списание космос 1981

 • Бай бай - 19:55, 18 ян.

  Много си прост май, бебето в корема на майка си всъщност е в безтегловност-отвсъкъде го заобикаля течност.

 • anonimen ginekolog - 19:11, 18 ян.

  Ako bude za4enato dete v kosmosa ima opasnost da se rodi bez glava nai malkoto. Koi gi pi6e teia glupavi statii, molia vi se ogramotiavaite se malko:)

Напиши коментар

Коментари