сряда, 16 февруари 2011, 14:40 ч.

Лесна печалба

Измамници предлагат пътна помощ из страната

BNews.bg

Измамници предлагат пътна помощ из страната

Измамници предлагат пътна помощ из страната. Манипулаторите след това пращали закъсалите шофьори да си търсят фактурата за платената услуга в съюза на българските автомобилисти.

Измамници предлагат пътна помощ из страната,

алармират от Съюза на българските автомобилисти. Екипи от ловки манипулатори предлагали пътна помощ на закъсали водачи срещу 2-3 лева за километър, след това пращали "своите жертви" в Съюза на българските автомобилисти да си искат фактури за платената вече услуга.


Това е една ниша, която очевидно е доходоносна, заявиха  за BNews от  Съюза на българските автомобилисти .
Съюзът вече е предал няколко случая на полицията за разследване.


Съюзът настоява за по-строги изисквания за регистрация на фирмите, които оказват пътна помощ.

В момента всеки може да се занимава с това, стига да се регистрира в пътната агенция, заявава главният секретар на съюза. Често автомобилите, които оказват пътна помощ, не са в добро състояние и не са преминали пътна помощ, твърдят още експерти.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ЖЪЛТИЯТ АНГЕЛ - 22:04, 12 юни

    ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО В ТАЯ ДЪРЖАВА КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ НА КОИТО НАРОДА ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ СЕ ОТЛЕПЯТ ОТ СТОЛСВЕТЕ В МИНИСТЕРСТВАТА И ИЗЛЯЗАТ ПО ПЪТИЩАТА ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ ДЕНОНОЩЕН КОНТРОЛ НАД НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ ПРЕВОЗИ ОТ ПРЕВОЗВАЧИ МЕНТЕТА-ПЪТНИ ОБИРДЖИИ И ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ПЪТЯ.КАМИАНИТЕ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО КОНФИСКУВАНИ А ВОДАЧИТЕ И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА-МЕНТЕТА ДИРЕКТНО ЗАД РЕШЕТКИТЕ В ЗАТВОРА

Напиши коментар

Коментари