вторник, 22 февруари 2011, 14:25 ч.

Зимен режим

Не пускат в Гърция без вериги на автомобила

BNews.bg

Не пускат в Гърция без вериги на автомобила

Гръцките граничари изискват от шофьорите, които преминават през ГКПП Илинден-Ексохи, да имат вериги на автомобилите, съобщи МВР. Същото е изискването на гърците и на ГКПП при Златоград, иначе не се пускат колите да преминат границата.

Гръцките гранични власти на ГКПП Златоград – Термес и ГКПП Илинден – Ексохи изискват автомобилите да бъдат снабдени с вериги, съобщава пресцентърът на МВР.

Пътищата от двете страни на българо-гръцката граница са почистени и проходими при зимни условия, но въпреки това гърците не пускат шофьорите да преминат границата, ако не разполагат с вериги. 

Уточнява се, че веригите ще се използват при необходимост, тъй като на гръцка територия теренът е стръмен, а снеговалежът продължава.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари