четвъртък, 31 март 2011, 13:31 ч.

Отстрани

Отвратителна ситуация! Без коментар!

BNews.bg

Отвратителна ситуация! Без коментар!

Не желая да коментирам тази отвратителна ситуация. Това каза бившият главен редактор на "Труд" Тошо Тошев пред BNews по повод скандала, който родиха новите собственици на "Труд" и "24 часа".

Не желая да коментирам тази отвратителна ситуация.

Това каза бившият главен редактор  на "Труд" Тошо Тошев пред BNews по повод скандала, който родиха новите собственици на "Труд" и "24 часа".

„Аз работя в медийна група България от много години и съм лоялен човек по принцип. Има хиляди души, които работят, аз работил с тези хора, бил съм някакъв ръководител и

не мога да говоря безотговорни неща по въпроси, които сега си изяснявам за себе си.

Както вече стана ясно, че в студиото на „Гореща точка" по TV7 собствениците на „Труд" и „24 часа" Любомир Павлов и Христо Грозев се обвиняваха взаимно в некоректност и подмолни действия.

Грозев твърди, че без негово участие и намеса са избрани главни редактори на вестниците, които не са с най-добрите концепции. От своя страна, Любомир Павлов каза,че той е разгледал две много добри концепции, една от които е била на на сегашната главна редакторка на „Труд" Димитрана Александрова.

Любомир Павлов твърди, че Грозев не се е включил финансово в сделката според предварителната договорка.

Според него Грозев е поискал да вкара нови акционери в заради необслужвани лични дългове. Самият Грозев пък обяви, че прехвърлянето на акции, извършено в неделя, е станало неправомерно. Той се съгласи да бъде подложен на детектор на лъжата.

Коментар по темата четете тук

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Тошо - 21:33, 31 март

  Тия двете вестничета Труд и 24часа,става само за подпалка на печката и за задни цели,когато няма тоалетна хартия....

 • Тошка - 21:30, 31 март

  Тошо вън от Труд, мислеше си, че ще живее с орлите, но много бързо го свалиха на земята.

 • Истината - 19:47, 31 март

  Който защитава времето на Тошо и Венелина, значи защитава времето на Тодор Живков. Не се залъгвайте от сегашните смешковци, и те ще си тръгнат. Единственото хубаво, което ще оставят е това, че махнаха Тошо Шестака.

 • Отврат наистина.... - 19:13, 31 март

  Цялата галимация е , БСП да прилапа тоттално контрола над 2-та най четени вестника ,което е и част от стратегията им преди изборите на есен ,които пък са решаващи в историята на тази (вече) партийка! Или по просто казано ,БСП се опитват да задържат контрола и влянието си върху 2-та вестника. Надяват се чрез насочени срещу ГЕРБ"компромати" и анализи да повлияят на обикновенните българи ,които нямат достъп до интернет и други интерактивни издания! Това е голямата им "далавера".Само че,каквито и акробатични номера да правят ,няма да променят мисленето на българина,защото българина не е прост!

 • крис - 18:40, 31 март

  самият ти тошев и мадам в. сте отврат.няма никаква разлика с новите

 • Endo - 17:05, 31 март

  За друг съм чувал, но за това пиянде знам със 100% как си купи нов черен дроб...операцията му бе в Берлин...и има наглост болен човек от алкохолизъм да дава коментари...е това в властта явно...

 • дребен - 16:31, 31 март

  На тези пък какво им е червеното? Те на лилаво бият

 • дребен - 16:30, 31 март

  На тези пък какво им е червеното? Те на лилаво бият

 • Хелиос - 14:26, 31 март

  Заради тези двамца червени лизачи тиражите им паднаха 10 пъти.Никой нормален не ги чете.

 • мазници - 14:04, 31 март

  Отврат!

Напиши коментар

Коментари