четвъртък, 31 март 2011, 14:37 ч.

Единодушно

Преизбраха Лозанов за шеф на СЕМ

BNews.bg

Преизбраха Лозанов за шеф на СЕМ

Доц.Георги Лозанов бе преизбран единодушно от членовете на Съвета за електронни медии за техен началник за втори мандат.

Доц. Георги Лозанов беше преизбран за председател на Съвета за електронни медии

на негово извънредно заседание.

Така медийният експерт се сдобива с втори мандат начело на медийния регулатор. Членовете на СЕМ го преизбраха единодушно с 5 гласа "за".

От Съвета за електронни медии припомниха, че за първи път от конституирането на органа се избира негов председател с пълно единодушие.

Лозанов стана член на медийния съвет точно преди една година - на 1 април 2010 г., след като бе избран от парламента.

Седмица по-късно Лозанов оглави съвета и зае мястото на Мая Вапцарова, която отпадна от състава му.

Експертът по медии и журналистика е член на медийния регулатор още от самото му създаване, когато се наричаше НСРТ.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Стоил - 01:36, 01 апр.

  Е, че кого да изберат, той е най-готиния и винаги и подкрепял сините.

 • Стоил - 01:35, 01 апр.

  Е, че кого да изберат, той е най-готиния и винаги и подкрепял сините.

 • СЕМ - 16:53, 31 март

  СЕМ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЕМЕНЕН! ВКУПОМ И ПОСТОЯННО! Тази неделя реших да гледам телевизия. Включих БТВ. Часът е 8. Предаването има претенциозното име „Отпечатъци”. Води го някой си Мира Баджева. Гвоздей на предаването е вездесъщият чекрък на БСП Мая Манолова. Погледнах в архива на .предаването. Нищо ново. 90 % от предаванията са свързани с БСП и въздишки по „онова време”. Препоръчвам на СЕМ да направи един преглед. Озадачен поглеждам следващото предаване. То се казва „Тази неделя” и се води от Лора Крумова. Гвоздей на програмата-Петър Манджуков. Темата-хубавото старо време и продажбата на оръжие на Кадафи. Малко много ми дойде, но оставих и третото предаване. То се казва „Такъв е животът”. Е, реших, най-после нещо полезно и необходимо, съдейки по заглавието. Че като наизскачаха едни …, че като започна един текст за живота на тези същите, че като захвърчаха едни сутиени, фалшиво пеещи силиконки, фитнеси, обувки на незнамкояси и накрая апотеозът беше мнението на Азис.. Всичко това продължава общо 4 часа! Тогава се сетих за СЕМ. Съвет за електронни медии. Сетих се, че има И РЕЗОЛЮЦИЯ 1481/2006 на ПАСЕ. Веднага възникна въпроса: Защо СЕМ не изпълнява резолюцията и не следи предаванията по българските телевизии? Защо не санкционира предавания хвалещи комунистическото минало? Защо няма препоръка към предаванията в почивните дни да няма политика, а в сутрешните и следобедни предавания да има развлекателни и семейни програми? Да има предавания за релаксиране от работната седмица? Разбира се, СЕМ е не по лош от всички правителства. По-точно СЕМ е точно толкова лош, колкото са и те. Каквито са ни и президентите. Премиер и президент постоянно се ритат по ташаците ежедневно, но никой от тях не е представил проект за държавна доктрина, в която семейството да заема особено място. Където вэзпитанието, просвещението и традициите да бъдат заложени като базата на българското семейство. По времето на комунистическия режим ни възпитаваха пионерската организация, комсомолската и партийна повеля, а медиите и културните институции

 • кофти - 16:39, 31 март

  Червените утрепки си избраха червена такава.

Напиши коментар

Коментари