четвъртък, 08 септември 2011, 11:38 ч.

Преди 15-ти септември

Безплатни очни прегледи за децата

BNews.bg

Безплатни очни прегледи за децата

Безплатни очни прегледи за деца ще бъдат проведени на 10 септември в МБАЛ „Токуда Болница София”, преди старта на новата учебна година. Консултациите включват изследване на зрителната острота и очните дъна, както и препоръки за лечение.

Безплатни очни прегледи за деца ще бъдат проведени на 10 септември в МБАЛ „Токуда Болница София”.

„Всяко дете над 6-годишна възраст е препоръчително да бъде прегледано от очен лекар преди да тръгне на училище”, подчертава д-р Веселин Даскалов, началник на отделението по Офтамология в болницата.

Неоткртите навреме проблеми със зрението не само пречат на децата да усвояват учебния материал, но могат да се задълбочат и прогресират като заболяване, алармират специалистите. Над 80% от очни заболявания в ранна детска възраст са лечими, ако съвременното офталмологично лечение започне още в началния им стадий.

Безплатната консултация включва преглед от специалист, изследване на зрителната острота и очните дъна, както и препоръки за лечение.

Няма да се изискват направления за преглед при специалист или други документи от пациентите.

Консултациите ще се провеждат 08.00 до 14.00 часа с предварително записване на тел. 02/403 4000.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари