неделя, 18 септември 2011, 21:55 ч.

Огнен капан

Двама младежи оцеляха след пожар в Благоевград

BNews.bg

Двама младежи оцеляха след пожар в Благоевград

Двама младежи оцеляха по чудо след пожар в Благоевград, в който изгоряха личните им документи и пари. Пожарът е предизвикан при профилактика на комин на парно отопление.

Двама младежи оцеляха по чудо след пожар, избухнал по-рано днес в района на болницата в Благоевград.

Сигналът за пожара бе подаден от работници, които копаели изкоп по улицата. Докато горели пламъците, в една от таванските стаи спели младеж и приятелката му, предаде БГНЕС. Когато живущите на по-долните етажи се качили горе, под вратата на стаята с двамата излизали пламъци.

В огъня са изгорели пари и лични документи на двамата младежи, както и дипломата на момичето.

Пожарът е предизвикан при профилактика на комин на парно отопление. В него е сложен нафталин, който е запален, за да обгорят саждите в комина. Коминът, който минава през таванските стаи, не е бил топлоизолиран. След като горял отвътре, огънят нагорещил лесно запалими материали отвън, които също пламнали.

Все още не са ясни причините, предизвикали пожара.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари