неделя, 02 октомври 2011, 16:38 ч.

Потвърдено

Тошо Тошев с нова медийна групировка

BNews.bg

Тошо Тошев с нова медийна групировка

Основна роля във всекидневника ще има Валерия Велева. Съдружтик на Тошев ще е Валери Запрянов, с който вече са регистрирали "Обединени български медии" АД. Редакциите на новите издания ще са в бизнесцентъра на ЦУМ, където се помещава и НБТ на Г. Гергов.

Три нови медии - нов национален всекидневник, информационен сайт и списание, подготвя бившият главен редактор на в. „Труд” Тошо Тошев,

За намеренията си призна самият той пред медиите.

"Това ще е холдинг. Ще има три медии в него. Единият ще е хартиен ежедневник, 40 страници. Вестникът няма да е нито ляв, десен или центристки. Той ще е опозиционен", каза Тошев пред "Нова телевизия".

Пред в. „Банкеръ” пък той обясни, че

основна роля във всекидневника ще има Валерия Велева. Самият Тошев ще е главен редактор.

Тошев заедно с партньора му, главният редактор на сп. "Тема"  Валери Запрянов, вече са регистрирали "Обединени български медии" АД. Новите медии вероятно ще тръгнат около Нова година.

Редакциите ще се помещават в бизнесцентъра на ЦУМ

 където са и софийските офиси на „Нова българска телевизия”, собственост на пловдивския бизнесмен Георги Гергов. Тошев обяви, че изданията му ще бъдат финансирани от чуждестранна фондация.  Преди броени дни стана ясно, че Тошо Тошев е придобил част от акциите на новия си съдружник в „Тема нюз” АД.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • toi - 23:25, 02 окт.

  Иска да направи нов вестник да манипулира хората пак.ДС пак е в действие.Да му повярват хората и пак да прокарва партийни интереси.

 • Тодор Тодоров - 22:26, 02 окт.

  Лощо е, когато човек не може да прецени, кога да слезе от сцената... Става жалък.

 • Елизабет - 20:57, 02 окт.

  Потребал ни е още един боклук.Ама има пари и ги препира.Пишат едно и също и са слуги.

 • Новият - 20:41, 02 окт.

  Я някой да ми припомни-този боклук не беше ли агент на ДС? Че то имаше ли шефове на банки, медии, фирми... да не са били сътрудници на ДС! Стига с тези номера за балъци-"Тошев обяви, че изданията му ще бъдат финансирани от чуждестранна фондация." То е ясно, че откраднатите пари от народа и изнесени в чужбина се връщат уж като чужда инвестиция! И хоп, парите препрани срещу комисионна!

 • Хоп шоп - 20:40, 02 окт.

  "финансирани от чуждестранна фондация" т.е. агента от ДС ще прокарва чужди на България интереси.Ебати и циганията.

 • ОХО - 20:09, 02 окт.

  ДС СЕ РАЗВИХРЯ .

 • Тоя наистина харчи парите на някой глупак бизнесмен или политик. - 18:41, 02 окт.

  Още щом разбрах че ще прави вестник и разбрах , че нищо няма да направи !! Защото ,кой нормален човек инвестира във вестник! Във 21-ви век, века на елктронните технологии, смарт фони, таблети , във века на итернет да "правиш" хартиен вестник, си е чисто харчене на пари и най голямата и недалновидна глупост ! И този ,който инвестира в тази морално остаряла и вече непрактична технология на предаване на информация си е чист Загубеняк ,или човек ,който не се потил за парите ,които инвестира, защото те ще са напълно загубени само след няколко години! Тая хитра лисана Тошо пак е зарибила някой Глупак политик и ще му прибере парата то е ясно! Трябва наистина да си мноого загубен за да инвестираш пари в СЪЗДАВАНЕТО на нов Хартиен вестник!

 • пипи - 17:42, 02 окт.

  Еба си и боклука е Тошев, щом като турската подлога Валерия Велева ще му е водеща фигура в екип....всички ставта подлоги за пари, Тошев също! Няма да дам и стотинка за новияте му парцали.

Напиши коментар

Коментари