събота, 15 октомври 2011, 9:26 ч.

Пишман-история

Пиян тинейджър инсценира грабеж за камуфлаж

BNews.bg

Пиян тинейджър инсценира грабеж за камуфлаж

За да не отнесе сериозна караница вкъщи, 16-годишен младеж от Омураг, порядъчно подпийнал, измислил за пред родителите си версията, че са го ограбили на улицита... а "задигнатите" вещи скрил при баба си.

Тинейджър от Омуртаг се прибрал у дома леко раздърпан и с охлузвания. Той казал на родителите си, че е бил нападнат на улицата и крадци му дръпнали сребърен синджир, сребърен пръстен и портфейл със сумата от 13 лв.

Родителите на 16-годишното момче веднага подали сигнал в полицията. За кратко полицаите успели да стигнат до истината, като установяват, че същия ден, младежът, заедно със свои приятели, е употребил солидно количество алкохол. В резултат по пътя към дома си паднал на улицата и за да няма проблеми, като се прибере вкъщи в този вид, измислил, че бил нападнат и ограбен от двама непознати.

Вещите, посочени от него като предмет на посегателство, са намерени в дома на баба му, където ги е укрил.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари