петък, 21 октомври 2011, 15:33 ч.

Класната в действие

Учителка хвана в крачка малка крадла

BNews.bg

Учителка хвана в крачка малка крадла

Непълнолетна крадла е била хваната, докато краде мобилни телефони от раници на третокласници, които били в час по физическо. 16-годишното момиче било заловено на местопрестъплението от класната на учениците.

Непълнолетна, но опитна крадла е била заловена, докато прави поредния си удар.

16-годишното момиче с над 50 регистрации за кражби е било задържано в столичната полиция след неуспешна кражба в училище, съобщиха от МВР.

Момичето действало по точна схема - набелязвала училището, казвала на охраната, че чака приятелка, използвала благоприятен момент и влизала вътре.

Обикновено нахълтвала в празни класни стая, където на спокойствие пребърквала оставените ученически раници и излизала оттам с мобилните телефони на децата.

Вчера обаче „щастието й" изневерило. Тя влязла в стая на третокласници, които имали физическо, избрала си четири мобилни апарата и тъкмо ги напъхвала в джобовете си, когато влязла класната ръководителка.

След снемане на обяснения в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая, непълнолетната е предадена на Пето районно управление на полицията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари