сряда, 26 октомври 2011, 10:49 ч.

Подозрителен избор

Цветанов се притесни от ромския вот в Струмяни

BNews.bg

Цветанов се притесни от ромския вот в Струмяни

Ромските гласове в община Струмяни са изтласкали опонента на ГЕРБ до победа на първия тур, убеден е Цветан Цветанов. „Разликите са наистина фрапиращи. Активността за БСП е четири пъти по-голяма от тази за Валентин Чиликов", заяви шефът на предизборния щаб на управляващите.

Ромските гласове в благоевградската община Струмяни са предопределили изхода от изборите на първия тур от местния вот.

В това е убеден шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който заяви, че именно ромските гласове са причина да има балотаж в общината и ГЕРБ да не печели на първи тур.

Кандидатът на управляващите и кмет на Струмяни Валентин Чиликов остана втори с 43,62% или 1534 гласа.

Той бе изпреварен от коалиционния кандидат Емил Илиев, за когото са гласували 45,41%, които се равняват на 1597 гласа. Разликата между двамата е 63 гласа и изборът на кмет ще се решава в неделя.

Според Цветанов обаче тази разлика и дори победата на Илиев на първия тур се дължи изцяло на гласовете в ромските секции.

„Разликите са наистина фрапиращи. Активността за БСП е четири пъти по-голяма от тази за Валентин Чиликов.

Това наистина е учудващо, тъй като Чиликов е доказал се лидер, много добър кмет и до момента управлява община Струмяни успешно", заяви Цветанов. Той обеща през следващите няколко дни да се работи за подобряване на организацията, за да се види къде са допуснати пропуски и резултатите да се подобрят.

Цветанов очаква висока избирателна активност, за да могат да бъдат избрани успешни и правилни кметове, а от ГЕРБ щели да заложат на среща с хората и подобряване на организационната структура на партията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • 12г - 20:06, 31 окт.

  Това че е пеерас му е най-малкия кусур. 12 години ви йба тоа глист.

 • гина - 21:13, 29 окт.

  с две думи чили е боклук .плаща по 150лв.эа глас в момента.в селата

 • фанфан - 00:54, 29 окт.

  Г-н Цветанов наистина е прав Валентин Чиликов като Ви нарече пред свидетели изтъркан шлифер и тъп полицай щом може да говорите за жителите на община Струмяни тези думи "Кандидатът на управляващите и кмет на Струмяни Валентин Чиликов остана втори с 43,62% или 1534 гласа. Той бе изпреварен от коалиционния кандидат Емил Илиев, за когото са гласували 45,41%, които се равняват на 1597 гласа. Разликата между двамата е 63 гласа и изборът на кмет ще се решава в неделя. Според Цветанов обаче тази разлика и дори победата на Илиев на първия тур се дължи изцяло на гласовете в ромските секции. „Разликите са наистина фрапиращи. Активността за БСП е четири пъти по-голяма от тази за Валентин Чиликов. Това наистина е учудващо, тъй като Чиликов е доказал се лидер, много добър кмет и до момента управлява община Струмяни успешно", заяви Цветанов. Той обеща през следващите няколко дни да се работи за подобряване на организацията, за да се види къде са допуснати пропуски и резултатите да се подобрят." Как ги подобрихте с уволняването на шева на полицията в Сандански и пращането на 6 патрулки пълни с полицай да правят тараш на къщите на активисти от щаба на Емил илиев. В една от къщите възрастен мъж е получил инфаркт. Това е България през 21 в.

 • лалето - 00:44, 29 окт.

  То и сега вече започна с полицейските проверки преди половин час минах и ме спряха два пъти и на отиване и на връщане от с.микрево. БОГ ДА ПАЗИ МИКРЕВО И СЕЛАТА КОИТО ПОДКРЕПЯТ ЕМИЛ ИЛИЕВ В ТОЗИ МОМЕНТ НЕ ИМ Е ЛЕСНО.

 • кгб - 00:37, 29 окт.

  Браво , Господа ! За пръв път жителите на Микрево са обединени с изключение на няколко гниди. Днес в Дома за възрастни с психични разстройства в с.Раздол , община Струмяни всяка една от служителките е привиквана и питана дали ще гласува за чиликов и ако отговорът е не тогава е заплашвана с уволнение. В същото време група общински служители начело с строителната техничка- Кирилка и заедно със бизнесмени от комплекс Карелия са посетили дома и са "посъветвали" директорката на дома да удвои усилията си за агитация в полза на чиликов. След това са отпрашили за с.Раздол, но там са ударили на камък дори и срещу предлагани пари. Също така общински коли с общински полицаи обикалят района за агитация за чиличето. Хора от община Струмяни внимавайте утре в събота 20.10.2011г. до 31.102011г. не карайте колите си неизправни и носете си във вас личните карти защото през това време ще бъде пълно с полицай от софия за "подкрепа на настоящия кандидат В.Чиликов. Усоявайте на провокацийте и гласувайте с бюлетина 24 за емо илиев.

 • БОГ - 00:22, 29 окт.

  Мили Боже, Вси светий, от небето слезнете мир на община Струмяни донесете на Емил помогнете и хората успокоете. АМИН!

 • китка - 00:18, 29 окт.

  Г-н Цветанов, казвате, че за БСП има много гласове в Струмяни, еми ДА, ще има,чрез този натиск, заплахи и уволнения от страна на вашия кандидат от ГЕРБ, ще загубите и останалите си симпатизанти от ГЕРБ, а относно ромите в Струмяни, за първи път те са обединени и единодушни зад една кандидатура и не искат да чуват за пари , защото това не им е приоритет сега.

 • микрево - 00:01, 29 окт.

  Хора не се предавайте и не се страхувайте, Емил е следващия кмет, другия купи какво купи , ама вече и парите не му помагат,защото на хората им писна с тези заплахи и уволнения, това е срам за ГЕРБ

 • микрево - 23:54, 28 окт.

  До Човек Засрами се ти като човек, че си застанал зад Чиликов,микревци искат тези хора и те ще управляват,като стане Емил кмет искаш-нискаш ще се примериш ,а имената, където ги изреждаш ,утрешен ден ще трябва да опреш до тях и тогава да видим, защото те знам коя си ти.

 • човек - 16:14, 28 окт.

  Значи и ти си гей като него. Простак с простаците. И най вероятно заедно крадохте тези 12 години.

Напиши коментар

Коментари