вторник, 11 сеп 2012 г. 10:07 ч.

Свободна зона

Петко Димитров: Няма жена до мен

BLife - BNews

Петко Димитров: Няма жена до мен

Бизнесменът Петко Димитров коментира пред камерата на BLife последните клюки около себе си, светския живот в България и голямата си страст – конете.

Петко Димитров разясни подробности от любовния си живот, който според жълти издания е доста бурен. Той категорично отрече да е имал връзка с 18-годишна ученичка, с която уж се залюбил след раздялата с Ели Гигова.

"Много се изписа и не знам откъде идва тази жълта история, но няма никакви 18-годишни гаджета.

То не бяха рехабилитаторки, сервитьорки, управителки“, коментира Петко. Връзката му с Цеци Красимирова също бе една от клюките, които скоро бяха разпространени в медийното пространство.

"С Цеци сме много добри приятели от далечната 1996 г. Винаги сме подържали топли отношения, но нищо повече от това. За пореден път го казвам, че нямам гадже. Имам много приятели и приятелки, но това е приятелство. Нека не бъркаме приятелството с интимната връзка“, каза пред Светския звяр Петко Димитров.

Освен нощния живот и светския блясък, конете са другата страст на Петко Димитров. 

Той отрече новината, че за последния си кон е дал 200 хил. евро, и сподели, че животното му е подарък от близки приятели.

"Дал съм символична сума за него. Конят е много красив, едно уникално животно, което ме кара да се чувствам щастлив, когато го яздя“, каза бизнесменът.

Вижте какво още сподели за BLife Петко Димитров във видеото.

Коментари

  • шефа - 08:37, 12 сеп

    Ами намери си мъж тогава.

Напиши коментар

Коментари