сряда, 06 юни 2012, 17:24 ч.

Мнозинство

Българите се топят с по 6 души на час

BNews.bg

Българите се топят с по 6 души на час

Емиграцията и смъртността на българите води до намаляването на населението в страната със 70-80 хиляди души на година. Това означава, че на всеки час народът ни се топи с по 6 души, заяви проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика.

Българите намаляват със страшни темпове, като на всеки час си отиват по 6 души, твърди проф. Петър Иванов.

Професорът дори посочи данни от сайта на ЦРУ, според които през май 2012 г, тоест

в момента населението в България е 7 037 935 души.

Данните на НСИ за същия период обаче се различават.

Според националната статистистика в страната ни живеят 7 380 000 души.

Петър Иванов не се съгласи и с данните, че ромите у нас били намалели. От НСИ твърдят, че малцинството е намаляло с 14% през последните 10 години, а при националното преброяване на населението от миналата година са записани 380 хил. души, определили се като цигани.

За да подкрепи думите си, той представи изследване, според което

34,4% от запитаните жени от ромски произход са отговорили, че имат 4 и повече деца.

При българките процентът е само 1,7.

Българското общество е изпаднало в безизходица и вижда перспектива само в чужбина, каза още проф. Иванов.

Неговите прогнози са, че

след 10 години българите вече няма да са мнозинство

в собствената си родина, а от 2007 г. - вече сме малцинство при новородените.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Жоро - 10:58, 07 юни

  Ето това е най-страшният проблем на България - циганизацията. Циганскията проблем в България може да бъде решен само по един начин - ОБРАЗОВАНИЕ. В новият закон за образованието,който се обсъжда в момента е заложена 4 степенна структура. Трябва в България да стане задължително образованието на абсолютно всички граждани до 10 клас. Всички мангали ,които имат основно и по-ниско образование трябва С ПРИНУДА да се накарат да завършат две годишни курсове за ограмотяване.Принудата не може да бъде бой - няма да ни оставят холандските педеруги.Принудата може да бъде чисто икономическа. Например ,който няма средно образование няма право на никаква държавна работа ,няма право на кредит от банка ,нама право на социални помощи и детски надбавки ,няма право да регистрира фирма ,нама параво на шофьорска книжка ,няма право да гласува .....списъка може още да се продължи още. Всички мангали задължително да научат по един занаят - от строителството ,селското стопанскто,шивашката промишленост ,машиностроенето. Всички да усвоят говоримо някакъв чужд език ,компютърна грамотност и нищо друго. И тогава вече Сракози няма да ни ги връща обратно ,а ще си намерят работа по широкия свят.Те са чергарско племе и са като стадо.Един мангал да успее и да замине в чуждбина ,тогава целият катун ше тръгне след него.Това е начина да се отървем от тях. ОБРАЗОВАМЕ ГИ И ХВАЩАТ ПЪТЯ. Друг начин няма.

 • BG - 09:30, 07 юни

  Геноцид в мирно време провеждан от собствените ни политици. Целта е бъдещия българин да заприлича на пакистанец. По този начин ще се приеме всичко американско а руското влияние ще изчезне. Запада исторически никога не е изпитвал топли чувства към нас. Преди години са наливани пари безусловно и безконтролно в държави като Испания, Гърция, Португалия, Ирландия. За нас има много условия и малко пари. Правят така че циганина да си стои само в България и да се чувства добре за сметка на българите. Ако бяхме ориентирани към държави "потъпкващи човешките свободи" като Китай и Русия нямаше да изчезнем от лицето на земята.

 • GASOLINI - 23:09, 06 юни

  ако това правителство не вземе мерки да повиши доходите на Българите и ако Брюксел все ни наказва ,но не ни помага ,скоро столицата на България ще бъде Анкара!

 • КРАДЕЦ - 21:35, 06 юни

  Полиция и жандармерия пазят черешите на Кюстендил

 • Ром - 21:25, 06 юни

  ром-ром-ром-БСП така искаха.

 • who care - 20:24, 06 юни

  то това го знаят дори и малчуганитте в предучилищна,ама на бизнеса и на политиците не им дреме.те си на крадат и тва е.колкото по-малко можещи и знаещи има по добре за тях.

 • БГ - 19:48, 06 юни

  'баси! То на война няма такова темпо на загубите!

Напиши коментар

Коментари