понеделник, 25 ноември 2013, 9:43 ч.

План на ЦРУ

Варна и Бургас раждат мегаполис

BNews.bg

Варна и Бургас раждат мегаполис

България най-сетне ще си има свой мегаполис, който при това ще има излаз на море, по което ще се извършва търговски обмен с трети страни. Това ще се случи след около 30-40 години, когато Варна и Бургас ще се слеят и ще се превърнат в мегаград.

България най-сетне ще си има свой мегаполис, който при това ще има излаз на море, по което ще се извършва търговски обмен с трети страни.

Това ще се случи след около 30-40 години, когато Варна и Бургас ще се слеят и ще се превърнат в мегаград.

И това не е сюжет на поредната холивудска лента, която ще се снима у нас, а е плод на достатъчно сериозен анализ, при това на институция като Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ). Новината за бъдещия супер град е публикувана на официалния сайт на американската спецслужба, съобщи проф. Петър Христов, декан на Юридическия факултет във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър". Професорът по национална сигурност участва в кръгла маса по темата „Законност, регионална сигурност и човешки права", организирана от областния управител на Бургас Павел Маринов, съобщава "Всеки ден".

В изложението си проф. Христов изнесе потресаващи данни, отново взети от официалния сайт на ЦРУ.

Противно на всички черни прогнози, които сочат, че населението у нас прогресивно намалява и застарява, според ЦРУ през 2070 г. на територията на България народът ни ще се е увеличил до 12 млн. души, като 4,5 млн. от тях ще бъдат наследници на днешните граждани на страната ни.

Колко от тях ще са българи, е под въпрос, тъй като населението в изследването на ЦРУ не е разделено по етнически признак.

„В далеч по-кратки срокове се предвижда, че Варна и Бургас ще се слеят в една агломерация. В анализа на ЦРУ се говори за обособени територии.

Нещо подобно на това, което и сега се случва - кметове да правораздават еднолично, като връзват нарушителите", обяви проф. Христов. Според него САЩ сами са допуснали терористичния акт от 11 септември 2001 г., защото при подадени 40 сигнала от достоверни източници за готвен атентат, системата в страната не е сработила.

В резултат на това обаче в САЩ вече има 20 катедри по национална сигурност, които работят усилено трагедията от 11 септември да не се повтори. У нас пък терминът „национална сигурност" се споменава в 155 нормативни акта, 425 разпоредби и 6 пъти в конституцията на страната ни.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Burgazliyka - 06:18, 27 ноем.

  Spored g-n profesora izliza 4e ZRU niama druga rabota, a sa sednali da praviat prognozi za malkata I neizvestna v USA Bulgaria? Ha-ha... Zvu4i mnogo himerno?

 • :) - 18:10, 26 ноем.

  аз предлагам Бургас да се децентрализира.тогава няма ще си станем град-държава и всички ще се молят за гражданство.Ако парите излизащи от Нефтозавода,пристанището,Сл.Бряг и т.н си останат тук.. думата "криза" ще я няма в речника.. Никакви мегаполиси не ни трябват на нас!

 • наблюдателен - 09:10, 26 ноем.

  Освен това, по-вероятно е Бургас да се разрасне и да застигне Варна. Вече се очертава северната дъга Св.Влас-Несебър-Поморие-Бургас. На път е и южната дъга Бургас-Атия-Черноморец-Созопол-Дюни. Варненската агломерация се очертава Балчик-Варна-Камчия.

 • ая - 00:14, 26 ноем.

  Пенсионери от богати страни, ще идват, заради топлите мин. води.

 • наблюдателен - 21:50, 25 ноем.

  Варна едва ли ще стигне до Приселци и Близнаци, камоли до Старо Оряхово! До Бургас - АБСУРД!

 • Хахаха - 17:07, 25 ноем.

  Най-добре е мегаполиса да се нарича Варбург, и да се пробатими с град Вартбург, дето навремето в ГДР правиха двутактовите коли.

 • Поручик Ржевски - 14:23, 25 ноем.

  Аз си мислех, че Варна и Добрич по бързо ще се слеят

 • ??? - 14:06, 25 ноем.

  Измислено ли е и име на този мегаполис, и как ще се казва държавата ,ако българите в нея са 1/3? Какъв ще е официалния език?Толкоз народ от Турция, от Сирия и Афганистан ли ще дойде? То е ясно, че няма да е от Европа , от естествен прираст или увеличаване на продължителността на живота на 100 години!

 • STARA ZAGORA - 13:02, 25 ноем.

  В СТАРА ЗАГОРА СЪЩО Е МНОГО ДОБРЕ.

 • Аз - 11:48, 25 ноем.

  Благодарим им за усилията, но на нас такива градове не са ни нужни. Нужно ни е регионално разпределение на парите и равномерно населяване на територията ни, а не да се тъпчем като в София, Пловдив...

Напиши коментар

Коментари