петък, 13 декември 2013, 11:35 ч.

На финала

Поли срещу Кичка – големият сблъсък

BNews.bg

Поли срещу Кичка – големият сблъсък

Истинският сблъсък на поколенията в „Музикална академия" предстои на самия финал на шоуто тази вечер.

Кичка Бодурова се изправя в директен двубой с Поли Генова за победа в Музикална академия!

Това са двете най-силни кандидатки за първото място, категорични са в екипа, сигурни, че ги очаква женски финал. Хората на Иван и Андрей първоначално били убедени, че мъжете в шоуто имат по-голям шанс да го спечелят, защото по традиция в подобни формати гласуват повече жени, които отдават предпочитанията си на силния пол.

Още с появата си на сцената на академията обаче Кичка и Поли се очертаха като фаворитки и не спират да си мерят зрителското одобрение до самия му край. Благодарение на това довечера ще видим кое е по-силно - младостта или опитът. Именно такава е била и първоначалната идея на авторите Иван и Андрей, които са я кътали цели 3 години, докато им дадат възможност да я реализират, пише Всеки ден. 

Другите двама финалисти - Дичо и младият Георги, очевидно ще останат само фигуранти на финала.

По всеобщо мнение те нямат почти никакви шансове да победят, а просто запълват бройката,

необходима, за да се проведе последният концерт. Феновете на Поли обаче са притеснени от триумфа на Кичка, който им изглежда прекален като за застаряваща звезда, която отдавна не е пускала нищо ново.

BLife.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари