петък, 30 октомври 2020, 13:00 ч.

Вълнуващи новини

InterContinental Sofia с три награди от IHG Star Awards 2019!

BNews.bg

InterContinental Sofia с три награди от IHG Star Awards 2019!

Вълнуващи новини за InterContinental Sofia въпреки трудния момент за туризма! Водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts, стана „Хотел на годината“ на наградите на IHG® в Европа за 2019! Отличието се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със собствениците, служителите и обществото, и е символ на успешния мениджмънт и налагането на най-добри практики в хотелиерството.  

Освен „Хотел на годината за 2019“, InterContinental® Sofia, спечели и други две отличия на престижните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer” и “Trailblazer”. Първата награда се връчва на хотели, демонстрирали най-високо ниво в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени цели за годината, включително финансови показатели, удовлетвореност на гостите и служителите, грижа за околната среда. „Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безкрайно горд с невероятните резултати, които постигаме заедно!“ – споделя Генералният мениджър на хотела, Анджело Зукала. „В нашата индустрия подкрепата и силният дух са изключително важни и тези награди показват, че работата в екип и позитивната нагласа винаги водят до успехи.“ – добавя г-н Зукала.

Освен трите награди от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води класацията по цялостна удовлетвореност на гостите сред всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

InterContinental® Sofia е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), водеща международна компания в хотелската индустрия. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, хотелът предоставя спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша, неповторими кулинарни изживявания във Floret Restaurant and Bar и истинско петзвездно обслужване. InterContinental® Sofia следва стриктни мерки за почистване и социална дистанция, и прилага програмите IHG Clean Promise и IHG Meet with Confidence, като гарантира здравето и безопасността на своите гости и служители.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари