събота, 31 октомври 2020, 12:45 ч.

ПЪРВО В BNEWS:

БАРЕКОВ: Да криеш за ковид е все едно да лъжеш и да рискуваш човешки животи. Очаквам незабавно Христо Иванов да разбули мистерията около себе си!(СНИМКИ)

BNews.bg

БАРЕКОВ: Да криеш за ковид е все едно да лъжеш и да рискуваш човешки животи. Очаквам незабавно Христо Иванов да разбули мистерията около себе си!(СНИМКИ)

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по повод безотговорното и неадекватно поведение на Христо Иванов, свързано с КОВИД-19! Вижте какво написа Бареков в личният си профил във Фейсбук. 

*публикуваме без редакторска намеса 

Къде е хиперактивният Христо Иванов? Защо се скри? Крие ли нещо от “многобройните” си симпатизанти! Обичайно обикаля нелегално и БЕЗ МАСКА в корпулентната компания на безработния си авер Иво Мирчев по разни търговски обекти и мини протести. А тази седмица последната му фб активност е чак от понеделник обедно от родния ми град, където е сял хора пред местното РИОСВ и е сложил маска, само за да позира с нея. Оттогава Христо се покрива и вчера на лайфче се обади от вкъщи пред постната си библиотека.

Любимата му БТВ е развъдник на Ковид. Хора небезизвестни и вече заразени от нюзрума на БТВ (вероятно има и много други заразени) са били в лъскавия офис на ДА България на “Драган Цанков” края на миналата седмица. От вчера Иво Мирчев обикаля сам провинцията и вероятно не смята да се поставя сам под карантина и е решил да застрашава здравето на малкото останали посрещачи! Карантиниран ли е Христо Иванов като контактен на заразени с ковид или самият той крие позитивен PCR тест!?

Въобще правил ли си е тест преди да мине в нелегалност цяла седмица в дома си?Предупредил ли е контактните хора с него? А случайните граждани, които е срещал по улици и протести? Уведомил ли е РЗИ или поне личния си лекар? Поведението на такъв политик е безотговорно и лицемерно.

Примерът, който дава на наивните скептици - много, много лош! Да криеш за ковид е все едно да лъжеш и да рискуваш човешки животи. Очаквам незабавно Христо Иванов да разбули мистерията около себе си и да разкрие подробности за актуалния си здравен ковид статус, както направихме дотук всичи нормални преболедували граждани или водещи политици. Другото е БЕЗОТГОВОРНОСТ и нарушаване за закона!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари